Παίρνει Κομμάτια Μοτσαρέλα και τα Τυλίγει με Μπέικον. Το αποτέλεσμα; Θα σας ανοίξει την όρεξη.

Αν αγαπάτε το μπέικον όπως και εμείς, τότε αυτή η συνταγή είναι για εσας! Βρήκαμε μια νέα συνταγή που είναι το τέλειο συνοδευτικό για τη μπύρα, κρασί ή για πάρτυ! Ήδη τρέχουν τα σάλια μας! 

Αυτή η απλή συνταγή είναι συνδυασμών των αγαπημένων μας υλικών: μπέικον και μοτσαρέλα.

Αλλά προσοχή μη τα φάτε όλα μόνοι σας! Καλέστε φίλους και οικογένεια για να τα απολαύσετε μαζί, γιατί είναι αρκετά παχυντικά αν τα φάτε μόνοι σας!

Θα χρειαστείτε μια συσκευασία μπέικον και στικς μοτσαρέλας, ή εναλλακτικά κόψτε σε μπαστουνάκια ένα κομμάτι μοτσαρέλας.

Τυλίξτε όσο περισσότερο μπέικον μπορείτε γύρω από το τυρί για να μην ξεχυθεί. Έπειτα ρίξτε τα σε καυτό λάδι και αφήστε τα να τηγανιστούν μέχρι να γίνουν τραγανά.

Αφαιρέστε τα με τσιμπίδες από το τηγάνι και αφήστε τα ένα απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι. Βάλτε μερικές οδοντογλυφίδες και απολαύστε τα όσο είναι ζεστά!

Μοιραστείτε αυτή την αμαρτωλή συνταγή με τους φίλους σας στο Facebook!

Credit: jumblejoy.com

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα