9 πανεύκολες συνταγές για γρήγορο μαγείρεμα!

Όλοι έχουμε εκείνες τις νύχτες, που το δείπνο φαίνεται σαν τη πιο ακατόρθωτη αποστολή στον κόσμο.

Η μέρα ήταν δύσκολη, και η σκέψη να ψιλοκόψετε, να μαγειρέψετε και να καθαρίσετε είναι αφόρητη. Σίγουρα, ένα ωραίο μαγειρεμένο γεύμα θα ήταν ωραίο, αλλά είναι πολύ αργά για κάτι τέτοιο τώρα, και έχετε βαρεθεί το fast food και την πίτσα. Λοιπόν τι θα κάνετε;

Η απάντηση βρίσκεται σε ένα απίθανο σκεύος- στην χύτρα ταχύτητας σας. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιτέλους την χύτρα ταχύτητας σας στο έπακρο των δυνατοτήτων της. Παρακάτω έχουμε μερικές συνταγές από συνοδευτικό, επιδόρπιο ή ορεκτικό, αλλά και ολόκληρο γεύμα. Καλή σας όρεξη!

1. Ψωμί  με τριμμένο τυρί.

Στην πραγματικότητα, κάθε τύπος ψωμιού μαγειρεύεται καλά σε μια χύτρα ταχύτητας. Απλά ρίχνουμε μέσα το μίγμα και ψήνουμε για περίπου μία ώρα.

2. Μακαρόνια με τυρί.

Αυτή είναι μια από τις πιο νόστιμες συνταγές με μακαρόνια και τριμμένο τυρί που έχουμε δει ποτέ
3. Κέικ Σοκολάτας .

Αυτό πιθανόν θα είναι το πιο εύκολο κέικ του κόσμου.

4. Ομελέτα.

Πρόκειται για μια ομελέτα που θα πετυχαίνετε τέλεια κάθε φορά. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε λίγο γάλα και ρίχνουμε το μείγμα μέσα στη χύτρα ταχύτητας. Προσθέτουμε σπανάκι, πιπεριές, ντομάτες, τυρί και ότι άλλο επιθυμεί η καρδιά σας. Στη συνέχεια, αφήστε το στη κανονική φωτιά. Όταν μπορείτε να βάζετε ένα πιρούνι σε αυτό και να βγαίνει καθαρό, είναι έτοιμο να το σερβίρετε.

5. Μια τεράστια τηγανίτα.

Φανταστείτε το βλέμμα στα πρόσωπα της οικογένειάς σας όταν δουν αυτό! Απλά ρίξτε το μείγμα για τις τηγανίτες στην χύτρα ταχύτητας σας και περιμένετε περίπου 45 λεπτά.

6. Πλιγούρι βρώμης.

Βάλτε τη βρώμη σε νερό τη νύχτα, και ρίξτε την στην χύτρα ταχύτητας σας για να βράσει για 30 λεπτά για ένα υγιές ξεκίνημα της ημέρας.

7. Σπιτικό Χούμους.

Τι καλύτερο από το σπιτικό χούμους; Οι χύτρες ταχύτητας αναλαμβάνουν τη δημιουργία αυτού του νόστιμου πιάτου, και θα έχετε τα ρεβίθια σας έτοιμα για να κάνετε πουρέ μέσα σε μόλις 30 λεπτά.

8. Cheesecake

Το Cheesecake είναι ένα επιδόρπιο που φοβίζει πολλούς ερασιτέχνες αρτοποιούς, αλλά η συνταγή αυτή είναι πανεύκολη. Δείτε εδώ στο Youtube τη συνταγή αυτή.

9. Πατάτες.

Ό, τι περιέχει άμυλο μαγειρεύεται καλά σε μια χύτρα ταχύτητας, και για τις πατάτες παίρνει μόνο περίπου 30 λεπτά στην κανονική ρύθμιση. Ρίξτε όποια μυρωδικά θέλετε και απολαύστε.

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα