3 Στρώσεις – 3 Χρώματα – 3 Γεύσεις: Αυτό το Cheesecake με Nutella είναι o Απόλυτος Σοκολατένιος Πειρασμός!

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν πως κάθε γευστικό γλυκό, τούρτα, πίτα ή κέικ πρέπει να φτιαχτεί σε κουζίνα. Με αυτή τη συνταγή όμως θα φτιάξετε ένα γλυκό τόσο τέλειο που κανείς δεν θα πιστεύει ότι το φτιάξατε μόνοι σας. Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καθόλου την κουζίνα!

Θα χρειαστείτε:

3 κούπες τριμμένη φρυγανιά
1 κούπα Nutella, ζεσταμένη
3 κ.γ Nutella
3 πακέτα τυρί κρέμα
1/3 κούπας ζάχαρη
1/3 κούπας γάλα
1 κ.γ χυμό λεμόνι
1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
1 και 1/4 κούπας σαντιγί
5 κ.γ μαρμελάδα φράουλα
12 φύλλα ζελατίνης
1 κούπα μαύρη σοκολάτα, λιωμένη

Οδηγίες:

Ανακατέψτε την φρυγανιά με την ζεσταμένη Nutella, βάλτε το μίγμα σε ένα σκεύος και πιέστε το.

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, το γάλα, το λεμόνι και το εκχύλισμα βανίλιας. Αφού τελειώσετε, ρίξτε μέσα και την σαντιγί.

Χωρίστε το μίγμα σε 3 ίσα μέρη. Στο πρώτο ρίξτε τις 3 κ.γ Nutella και 5 κ.γ μαρμελάδα φράουλα στο δεύτερο. Προσθέστε 4 φύλλα ζελατίνης σε κάθε ένα από τα μέρη και ανακατέψτε καλά.

Σχεδόν τελειώσατε! Βάλτε πρώτα το στρώμα με την σοκολάτα, μετά με την φράουλα και τέλος το τρίτο στρώμα. Αφού βάλετε κάθε στρώμα, αφήστε στο ψυγείο για 10 λεπτά για να εμποδίσετε την ανάμειξή τους.

Όταν σκληρύνουν όλα τα στρώματα, βγάλτε την τούρτα από την φόρμα και ρίξτε τη λιωμένη μαύρη σοκολάτα από πάνω.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα έργο τέχνης. Θα είναι σχεδόν πολύ όμορφο για να το φάτε! Σχεδόν…

Δείτε αναλυτικά την διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί: 

Εννοείται πως την μαρμελάδα φράουλα μπορείτε να την αντικαταστήσετε με ότι άλλο θέλετε. Αν και η Nutella πιστεύουμε είναι πολύ καλή ιδέα.

Πώς σας φαίνεται;

Credit: hefty.co

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα