10 Περίεργα Φαγώσιμα Προϊόντα που σήμερα μοιάζουν σιχαμερά, αλλά θα τα Τρώμε στο Μέλλον

Φαγώσιμες φούσκες νερού, που μπορούν να αντικαταστήσουν τα πλαστικά κουμπιά

Αυτές οι φούσκες ονομάζονται «Ooho!» και είναι κατασκευασμένες από βρώσιμη μεμβράνη από εκχύλισμα φυκιών, η οποία περικλείει νερό! Αν δεν θέλετε να την καταπιείτε, η εύπλαστη μεμβράνη θα βιοδιασπαστεί σε τέσσερις με έξι εβδομάδες, ακριβώς όπως ένα κομμάτι φρούτου.

Μαύρο παγωτό με γεύση κάρβουνο και αμύγδαλο

Αυτό το μαύρο παγωτό θα θέλουν να το δοκιμάσουν όλοι! Ήδη το εκθειάζουν bloggers, γευσιγνώστες ή απλά περίεργοι για την γεύση του. Όλα ξεκίνησαν από αυτό το μαγαζί στο Λος Άντζελες.

Άχρωμος καφές, που θα δεν λεκιάζει τα δόντια

Αν δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς καφέ, αλλά θέλετε να γλιτώσετε τους λεκέδες στα δόντια, τότε υπάρχει για σας καλή είδηση. Στο Λονδίνο δημιούργησαν άχρωμο καφέ, χρησιμοποιώντας μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας κόκκους καφέ. Έχει την ίδια γεύση, αλλά έχει ελάχιστη επίδραση στο σμάλτο των δοντιών.

Μπιφτέκια για burger από λαχανικά, που δεν ξεχωρίζουν στη γεύση από κρέας

Στη γεύση, υφή και μυρωδιά αυτά τα μπιφτέκια για burger της εταιρείας «Beyond Meat» δεν ξεχωρίζουν από πραγματικό κρέας, αν και είναι παρασκευασμένα 100% από λαχανικά. Έχουν γίνει πολύ δημοφιλή, καθώς βγάζουν και «ζουμί αίματος» κατά την προετοιμασία τους (που στην πραγματικότητα είναι χυμός από παντζάρι). Περιέχει επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης και θα το λατρέψουν τόσο οι χορτοφάγοι όσο και οι κρεατοφάγοι.

Τεράστιο σούσι κατευθείαν από τη Χαβάη

Το «Poke» είναι ένα πιάτο που ήρθε πρόσφατα από τα νησιά της Χαβάης. Περιέχει ωμό ψάρι, λαχανικά και φρούτα, το οποίο σερβίρεται σε ρολό ή σε μπολ. Στην ουσία πρόκειται για ένα μεγάλο σούσι: φρέσκο, υγιεινό και δεν απαιτεί πολύ χρόνο παρασκευής. Το «Poke» ήδη πωλείται στην Καλιφόρνια και σε εστιατόρια της Νέας Υόρκης.

Μωβ ψωμί, που βοηθάει στη καλή πέψη

Το μωβ ψωμί είναι δημιουργία του Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης. Σε σχέση με το επιβλαβές λευκό ψωμί, το μωβ ψωμί χωνεύεται κατά 20% πιο αργά, καθώς περιέχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών και εκχυλίσματα από μαύρο ρύζι, το οποίο χαρίζει το χαρακτηριστικό χρώμα του ψωμιού. Αυτό το προϊόν ακόμα δεν έχει βγει στην αγορά και βρίσκεται ακόμα σε στάδιο έρευνας.

Κρέας που καλλιεργείται σε δοκιμαστικό σωλήνα

Παραβλέποντας την ηθική πλευρά της αντιμετώπισης των ζώων φάρμας, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς κρέας. Πιθανόν στο κοντινό μέλλον αυτό το ηθικό δίλημμα θα λυθεί με τεχνητό κρέας που θα καλλιεργείται σε συνθήκες εργαστηρίου από ίνες μυών αγελάδων και ταύρων. Το 2013 δημιουργήθηκε το πρώτο burger υψηλής τεχνολογίας, το οποίο θα κόστιζε στους καταναλωτές 325 χιλιάδες δολάρια. Προς το παρόν, γίνονται έρευνες να μειωθεί το κόστος του τεχνητού κρέατος και ίσως σύντομα επιτευχθεί το επιθυμητό προσιτό κόστος.

Γεύματα σε μπουκαλάκια, τα οποία μπορείτε να πιείτε όπου και αν είστε

Το σλόγκαν της εταιρείας «Soylent» είναι: «Φαγητό που σας απελευθερώνει». Σας απελευθερώνει υπό την έννοια ότι σας γλιτώνει από την απόφαση τι να φάτε και που να φάτε, να μετράτε θερμίδες και να σκέφτεστε τη δίαιτά σας. Αυτά τα φουτουριστικά ροφήματα περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός μας για να τραφεί. Είναι μια επιλογή για όσους είναι συνέχεια απασχολημένοι, αλλά θέλουν να τρέφονται σωστά.

Πρωτεΐνη σε σκόνη για μια υγιή και ποιοτικό ύπνο

Οι αϋπνίες είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί στις μέρες μας. Γι’ αυτό το λόγο τον τελευταίο καιρό, αρκετές εταιρείες άρχισαν να δημιουργούν ροφήματα, που υπόσχονται ήρεμο και βαθύ ύπνο. Η εταιρεία «Sleep Protein» παράγει σκόνη πρωτεΐνης, που περιέχει 8 γρ. φυτικής πρωτεΐνης και πολλές χρήσιμες ουσίες για τον οργανισμό. Το ρόφημα βοηθάει να χαλαρώσετε και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.

Μπόνους: τυρί που λιώνει μπροστά στα μάτια σας

let’s just take a moment to enjoy this miraculous #cheeseporn video captured by @eatmenyc ???? TAG A FRIEND!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Raclette NYC (@raclettenyc) στις

Το «Raclette» είναι ελβετικό πιάτο, το οποίο αρχίζει να γίνεται δημοφιλές σε πολλές χώρες του κόσμου. Ετοιμάζεται με λιωμένο, λιπαρό τυρί, το οποίο σερβίρεται απευθείας πάνω στο πιάτο σας. Είναι ένα ανάποδο φοντί, όπου περιχύνεται τυρί πάνω στο πιάτο. Ειδικά στη Νέα Υόρκη αυτό το πιάτο έχει γίνει περιζήτητο.

Credit: Adme

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα