Κόβει το Πάνω μέρος ενός Μήλου, προσθέτει Γέμιση μέχρι πάνω και το Βάζει στο Φούρνο. Το Αποτέλεσμα; Πανδαισία Γεύσεων!

Με το νέο έτος έρχονται και καινούργιες αποφάσεις. Και ειδικά μετά από την περίοδο των γιορτών, αυτές οι αποφάσεις είναι πολύ πιθανόν να αφορούν και την διατροφή κάποιου. Αλλά ενώ ακόμα γιορτάζουμε την άφιξη του 2017, υπάρχει κάτι ακόμα που θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.

Με αυτή τη συνταγή θα καταφέρετε να γευτείτε το πιο διάσημο cheesecake στον κόσμο.

Θα χρειαστείτε (για 2 μερίδες):

2 κόκκινα μήλα
30 γρ λιωμένο βούτυρο
1 1/2 κ.σ μαύρη ζάχαρη
1 κ.γ κανέλα
200 γρ. τυρί κρέμα
1/4 κούπας ζάχαρη άχνη
1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
1/4 κούπας γάλα
θρυμματισμένα μπισκότα

Οδηγίες:

Κόψτε την πάνω πλευρά από τα μήλα και βγάλτε το εσωτερικό τους με ένα κουτάλι. Να είστε προσεκτικοί να μην τραυματίσετε την φλούδα.

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο, την ζάχαρη, την κανέλα και βάλτε το μείγμα μέσα στα μήλα.

Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε την κρέμα τυρί, την ζάχαρη άχνη, το εκχύλισμα της βανίλιας και το γάλα.

Γεμίστε τα μήλα με το δεύτερο μείγμα, ρίξτε από πάνω λίγο μπισκότο και ψήστε στους 160 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά.

Αυτό το γλυκό συνδυάζει την εκπληκτική γεύση με ένα αρκετά υγιεινό ξεκίνημα, έτσι δεν είναι; Εξάλλου, ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα!

Credit: hefty.co

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα