Υπόθεση Κιβωτός Του Κόσμου: Το Twitter «τελειώνει» τον πατέρα Αντώνιο – «Κι ο Μίχος της εκκλησίας ήταν…»

Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκονται οι χρήστες του Twitter με το θέμα της Κιβωτού του Κόσμου και την κακοποίηση και ασέλγεια σε βάρος των παιδιών που φιλοξενούνται στον οργανισμό.

Για ακόμα μια φορά η ελληνική κοινωνία έχει… πέσει από τα σύννεφα. Αιτία, αυτή τη φορά, οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου. Η έρευνα που είναι σε εξέλιξη έφερε «σεισμό», καθώς οι καταγγελίες που έχουν γίνει για κακοποίηση και ασέλγεια σε βάρος παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές έχουν προκαλέσει φρίκη και αποτροπιασμό.

Ο πατέρας Αντώνιος, επικεφαλής της «Κιβωτού του Κόσμου», υποστήριξε ότι δεν έχει συμβεί κάτι επιλήψιμο και έδωσε κάποιες απαντήσεις που ήταν αρκετά γενικές, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει κι αυτός τα «πυρά» των χρηστών στα social media.

Την ίδια ώρα, επώνυμοι που είχαν στηρίξει ιδιαίτερα την «Κιβωτό του Κόσμου» έσπευσαν να εκφράσουν την οργή τους και να ενημερώσουν ότι αποσύρουν τις δωρεές τους. Από πλευράς πολιτείας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανέφερε ότι ο νόμος είναι υπεράνω όλων και οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν σκληρά όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Η κοινωνία, όμως, «βράζει» και αυτό είναι εμφανές ιδίως στα social media. Τα μηνύματα των χρηστών του Twitter είναι το λιγότερο οργισμένα και δείχνουν το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη δημόσια σφαίρα για την Κιβωτό του Κόσμου…

Διαβάστε τις αντιδράσεις χρηστών του Twitter

Related posts

Απόφαση σταθμός για τη χώρα μας: Διαγραφή 18.504 ευρώ από δανειολήπτη – Πώς τα κατάφερε

Κίνηση ματ από Σκλαβενίτη: Ιδού τι αγόρασε και τρέμουν οι ανταγωνιστές του

Τρένο παρέσυρε λεωφορείο – Φρικτός θάνατος για 37χρονη γυναίκα στη Βραζιλία