«Αγαπώ κάθε καμπύλη της»: Ο Πιρς Μπρόσναν βάζει στη θέση τους όσους κοροϊδεύουν το σώμα της συζύγου του

Όλοι έχουμε μια μικρή αδυναμία στον Πιρς Μπρόσναν, πέρα από την υποκριτική του και τον ρόλο του που είχε υποδυθεί ως Τζείμς Μποντ, έχουμε και έναν θαυμασμό και ως σύζυγο. Συγκεκριμμένα, είναι παντρεμένος εδώ και 21 χρόνια, με την αγαπημένη του Κίλι Σέι Σμίθ.

Παρότι έχει εκφράσει και δημοσιεύσει ελάχιστες φορές στα social media την αγαπημένη του, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έβαλε στην θέση τους όλους εκείνους τους κακόβουλος που σχολιάζουν με πικροσχόλια την εμφάνιση της αγαπημένης του.

Πιρς Μπρόσναν: «Αγαπώ κάθε καμπύλη της»

Κάποιος “έξυπνος” χρήστης του Instagram, ήθελε να σχολιάσει την εμφάνιση της συζύγου του ηθοποιού, σχετικά με την εμφάνιση της πριν μερικά χρόνια σε σύγκριση με το τώρα, πρόσφερε μάλιστα  μία χειρουργική επέμβαση για να χάσει βάρος. Και αυτό το συγκεκριμένο σχόλιο – σύμφωνα με τη Mirror.co.uk – έκανε έξαλλο τον Μπρόσναν, ο οποίος έδωσε την αποστομωτική απάντησή του.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ηθοποιός πριν λίγες ημέρες μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά αγάπη μου, Κίλι, χορέψαμε εκείνο το βράδυ και χορεύουμε ακόμα σήμερα. Θα το έκανα όλο ξανά»..

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έλαβε χιλιάδες μηνύματα από φίλους και θαυμαστές, που θαύμασαν τον έρωτα του ζευγαριού. Ωστόσο, λίγο αργότερα εμφανίσθηκαν στο διαδίκτυο διάφορες πικρόχολες και προσβλητικές αναρτήσεις, με τους χρήστες να κάνουν body shaming στην Κίλι για τα κιλά της.


Σε μια ανάρτηση στο Facebook, η οποία πρόλαβε να γίνει viral πρίν διαγραφτεί, μια γυναίκα ήθελε να φανεί ως καλός “Σαμαρείτης” των social, δημοσιεύοντας δύο εικόνες του Μπρόσναν και της Σμιθ δίπλα-δίπλα στην παραλία. Στη μία εικόνα είναι το ζευγάρι τη δεκαετία του ’90 και στην άλλη έδειξε σήμερα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάτω στα σχόλια οι χρήστες έριξαν την κακία τους λέγοντας  το πόσο πολύ άλλαξε η σιλουέτα της Σμιθ τα τελευταία χρόνια, ενώ κάποιος χρήστης της προσέφερε χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους.

Πιρς Μπρόσναν: Η απάντηση του ηθοποιού

Σε αυτούς απάντησε ο ηθοποιός, λέγοντας: «Φίλοι της πρότειναν να χειρουργηθεί για να μειώσει το βάρος της. Αλλά αγαπώ πολύ κάθε καμπύλη του σώματός της. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου. Και επίσης επειδή απέκτησε τα παιδιά μας. Στο παρελθόν την αγαπούσα αληθινά για το πρόσωπό της, όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο που είναι η μητέρα των παιδιών μου. Και είμαι πολύ περήφανος για αυτήν, και πάντα επιδιώκω να είμαι αντάξιος της αγάπης της».

Πιρς Μπροσναν: Tο love story του ζευγαριού

Η γνωριμία του ζευγαριού γίνεται το 1994, τρία χρόνια αφότου ο ηθοποιός έχασε την πρώτη του σύζυγο, Κασάντρα Χάρις, η οποία έφυγε από τη ζωή το 1991, νικημένη από καρκίνο ωοθηκών.

Toν Αύγουστο του 2001 οι δυο τους παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία και έκτοτε είναι αχώριστοι, ενώ έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Ντίλαν, 25 ετών και τον Πάρις, 21 ετών.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»