Ξέσπασε ο πατέρας Αντώνιος: «Δεν με νοιάζει για μένα, το ράσο δεν θα το ντροπιάσω»

Ο Ανδρέας Καραγιάννης, εκδότης του Εκκλησία Online, μίλησε στον ιερέα που στηρίζει τον πατέρα Αντώνιο και ανέφερε για την κατάσταση του, τους τελευταίους μήνες.

Αντώνης Καραγιάννης: Τι ανέφερε για την κατάσταση του πατέρα Αντώνιου

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τον πάτερ Αντώνιο ο Ιερέας απάντησε πως είναι κουρασμένος πολύ ψυχικά, αλλά αντέχει. «Είναι ψέματα όσα λένε πως υπάρχει διχασμός στους ανθρώπους του. Όλοι είναι ενωμένοι, οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες, εθελοντές, όλοι μιλούν καθημερινά και στηρίζουν όσο μπορούν τον πατέρα Αντώνιο.

Στο πλευρό του σήμερα βρίσκεται η Πρεσβυτέρα Σταματία, ηρωίδα, τα παιδιά τους, 2 Ιερείς εν ενεργεία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών που καταθέτουν και ως μάρτυρες, όλοι οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές στις δομές, ο πάτερ Ευάγγελος Παπανικολάου ο Ιατρός και η σύζυγός του και όλοι οι στενοί του συνεργάτες». Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αποδειχτεί κάτι δύσκολο η αποφυγή άσκησης ποινικής διώξεως, ωστόσο και οι δικηγόροι του αλλά και ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος, δηλώνουν έτοιμοι να πάνε ακόμα και σε δίκη. «Δεν με νοιάζει για μένα, το ράσο δεν θα το ντροπιάσω» ανέφερε με νόημα ο κ. Καραγιάννης, ότι δήλωσε ο πατέρας Αντώνιος.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα