Άγιο είχε: Επί 25 χρόνια έσπαγε ξηρούς καρπούς με μια χειροβομβίδα και επιβίωσε

Από τύχη σώθηκε, ένας Κινέζος, καθώς εδώ και 25 χρόνια χρησιμοποιούσε μία χειροβομβίδα για να σπάει καρύδια. Κυριολεκτικά κρατούσε τη ζωή του στα χέρια του.

Χρησιμοποιούσε το μεταλίκι για να σπάει καρύδια

Ο άνδρας κατάλαβε πως είναι ακριβώς το αντίθετο όταν του δόθηκε ένα φυλλάδιο ασφαλείας από την αστυνομία, στο σπίτι του στην Ανκανγκ της επαρχίας Σαανσί. Ανακάλυψε πως το μυστηριώδες αντικείμενο που χρησιμοποιούσε ήταν στην πραγματικότητα μια χειροβομβίδα. Το φυλλάδιο περιελάμβανε έναν κατάλογο με αντικείμενα που είναι παράνομο να κατέχει κανείς. Είδε ένα να μοιάζει με αυτό που χρησιμοποιούσε για να σπάσει καρύδια.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η χειροβομβίδα δόθηκε στον άνδρα από ένα φίλο του ως δώρο. Ευτυχώς, δεν είχε εκραγεί κατά τη διάρκεια των ετών που το χρησιμοποιούσε. Η αστυνομία δεν ήταν σίγουρη αν το εργαλείο περιέχει ακόμη εκρηκτικά κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων.

Φυσικά, θα αναρωτιέστε γιατί να του δώσει ένα τέτοιο επικίνδυνο δώρο ο φίλος του. Υπήρχε πρόθεση να τον βλάψει ή δεν είχε ιδέα ούτε ο ίδιος για το πόσο επικίνδυνο είναι; Ευτυχώς, η αστυνομία απομάκρυνε την χειροβομβίδα και άφησε τον άνδρα να βρει άλλο τρόπο για να σπάει καρύδια.

Related posts

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»