Ξανά στο στόχαστρο η Μέγκαν Μαρκλ: Η εμφάνιση της στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ τράβηξε όλα τα βλέμματα

Μέγκαν Μαρκλ: Η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι, εγγονού της Βασίλισσας Ελισάβετ, παρευρέθηκε σήμερα στο τελευταίο αντίο της Βασίλισσας φανερά συγκινημένη και με ένα πολύ κομψό και σεμνό ντύσιμο που τράβηξε όλα τα βλέμματα κατά την είσοδό της. Δίπλα στο πριγκιπικό ζεύγος βρίκονται και ο αδερφός του Πρίγκιπα Χάρι, Ουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ και τα δύο από τα τρία παιδιά τους. Υπενθυμίζεται πως η Κέικ Μίντλετον πλέον είναι Πριγκίπισσα της Ουαλίας, μετά τον θάνατο της Ελισάβετ.

Tο λαϊκό προσκύνημα στη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ ολοκληρώθηκε στις 06:30 (08.30 Ελλάδας) το πρωί της Δευτέρας, όπως ακριβώς ήταν προγραμματισμένο, με το φέρετρο, πάνω στο οποίο έχει τοποθετηθεί το στέμμα της, να μένει μόνο με τη φρουρά στο Oυέστμινιστερ Χολ. Από την περασμένη Τετάρτη, χιλιάδες κόσμου απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ. Σε εξέλιξη είναι η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Στην κηδεία αίσθηση έκαναν η Καθριν και η Μέγκαν Μαρκλ.

Μια πολύ σεμνή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι σύζυγοι των Γουίλιαμ και Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι ιδιαίτερα συγκινημένη στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα σε στυλ κάπα Stella McCartney με εντυπωσιακό πλατύγυρο καπέλο Stephen Jones για τον οίκο Dior. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα κομψό σινιόν.

Mάλιστα, η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια τα οποία ανήκαν στη βασίλισσα. Ήταν ένα από τα πιο εμβληματικά δώρα της βασίλισσας προς τη σύζυγο του εγγονού της. Παράλληλα και η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε για την ιδιαίτερη αυτή μέρα κοσμήματα της αείμνηστης μονάρχη. H Κάθριν τίμησε το εμβληματικό στυλ της βασίλισσας φορώντας ένα κολιέ και σκουλαρίκια που ανήκαν στην Ελισάβετ.

Το Four Row Japanese Pearl Choker φορέθηκε σήμερα από την Kάθριν μαζί με τα σκουλαρίκια Bahrain Pearl Drop. Συνδύασε τα δύο κοσμήματα με ένα μαύρο καπέλο με φαρδύ γείσο.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»