Παγκόσμια συγκίνηση στην κηδεία της Βασίλισσας: Ηλικιωμένος με κινητικά προβλήματα σηκώθηκε όρθιος για να αποτίσει φόρο τιμής

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η κηδεία της μακροβιότερης μονάρχη της ιστορίας ξεκίνησε πριν λίγες ώρες στο Αββαείο με τον Βασιλιά Κάρολο, τους αδερφούς Γουίλιαμ και Χάρι και τις συζύγους του να έχουν ήδη τραβήξει τα βλέμματα με την παρουσία τους. Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε, καθώς ένας ηλικιωμένος φαίνεται να…αψηφά τα κινητικά προβλήματα του επειδή θέλει να πει το τελευταίο αντίο στη Βασίλισσά του.

Ο ηλικιωμένος με τα κινητικά προβλήματα αποτίνει φόρο τιμής στην Βασίλισσα

Ηλικιωμένος με κινητικά προβλήματα που ήταν στο σπίτι του, σηκώθηκε όρθιος για να αποτίσει φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια της πομπής. «Είναι η βασίλισσά του», έγραψε ο χρήστης στο Twitter. Εν τω μεταξύ σιγή δύο λεπτών τηρήθηκε σήμερα στη μνήμη της βασίλισσας Ελισσάβετ Β’ στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο, όπως και σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, μετά το πέρας της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση στο Αββαείο του βρετανικού εθνικού ύμνου “God Save the King” παρουσία 2.000 προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων πολλοί αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων και μέλη βασιλικών οικογενειών.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»