«Βοήθεια, σώστε το σπίτι μου»: Η έκκληση του τραγουδιστή Γιώργου Καμπουρίδη στους καλλιτέχνες

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό τραγουδιστή, Γιώργο Καμπουρίδη, οποίος σε δυο μέρες όπως ανέφερε, θα δει το σπίτι του στην Ηλιούπολη, σε πλειστηριασμό της τράπεζας. Η ηλεκτρονική διαδικασία, έχει οριστεί για τις 8 Φεβρουαρίου.

Το σπίτι των 53 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στον 2ο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας, η οποία χτίστηκε το 1974. Πάμε λίγο το 2003, όταν ο τραγουδιστής είχε λάβει δάνειο από τράπεζα, βάζοντας το διαμέρισμα (το οποίο είχε αφήσει μετά τον θάνατό της στην κόρη της η μητέρα της συζύγου του τραγουδιστή) ως υποθήκη.

Γιώργος Καμπουρίδης: Το σπίτι του μπαίνει σε πλειστηριασμό

Παρά τον δικαστικό αγώνα του ίδιου και της γυναίκας του Άσπας, να αναβάλλεται με τον πλειστηριασμό (ο εφιάλτης ξεκίνησε στην ουσία όταν κάποιες από τις δόσεις παρέμειναν ανεξόφλητες), κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Αν και κάποιοι φίλοι, μέσω τιμητικών βραδιών για τον τραγουδιστή, προσπάθησαν να μαζέψουν χρήματα, αυτά έφτασαν ίσα ίσα για την πληρωμή δικηγόρων.

Γιώργος Καμπουρίδης: Η έκκληση στους καλλιτέχνες

Το ζευγάρι, προσπάθησε να σώσει το σπίτι τους και να μην πεταχτούν στον δρόμο, με τον ίδιο να βγαίνει στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», κάνοντας έκκληση στους συναδέλφους του τραγουδιστές για βοήθεια.

Όπως ανέφερε: «Είχα πάρει κάποιο δάνειο. Λόγω της κρίσης, εδώ και 10 χρόνια και με τον κορονοϊό κι όλα αυτά δεν δουλεύαμε. Όλοι οι καλλιτέχνες ήμασταν σε δυσμένεια. Ήταν στα 21.500 ευρώ, μου το πήγαν στα 28.500 με τους τόκους.

Εχω κάνει αίτημα για εξάμηνη προθεσμία. Κάνω μια πρόταση για 5.000 ευρώ, για να κάνω διακανονισμό, ρύθμιση και να δίνω δόσεις. Αλλά η επιτροπή ακόμα δεν έχει απαντήσει στο αίτημά μου, περιμένουμε.

Την Τετάρτη το βγάζουν σε πλειστηριασμό! Θα με πετάξουν έξω και δεν έχω τίποτα. Μόνο αυτό το σπίτι έχω. Παρακαλώ τους συναδέλφους μου να κάνουν ό,τι μπορούν. Από τους καλλιτέχνες να είναι καλά η Σοφία Βόσσου, που μου συμπαραστέκεται και τρέχει.

Και οικονομικά θα με βοηθήσει και κάνει αγώνα. Εκτός από τον κ. Θεοφίλου, με τον “Μαγεμένο Αυλό”, τον Δημήτρη, ήταν και η Ελένη Ροδά, τα φιλαράκια μου, και ο Κώστας Βενετσάνος που βοήθησαν και κάνανε τιμητικές βραδιές»

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»