Παραμένει γοητευτική, διαχρονική ομορφιά: Μια κούκλα είναι σήμερα η Χαριτίνη Καρόλου

Υπήρξε για πολλά χρόνια, κολλητή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, τραβούσε τα βλέμματα γύρω της, ήταν μια χαριτωμένη ξανθιά κοπέλα. Θα μπορούσε, το όνομα της να συνδέεται με την ομορφιά της. Ο λόγος για την ηθοποιό, Χαριτίνη Καρόλου, η οποία άφησε το δικό της στίγμα, στον ελληνικό κινηματογράφο. 

Χαριτίνη Καρόλου: Η χαριτωμένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

Γεννήθηκε στην Κοζάνη αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Είχε άλλα 7 αδέρφια και ήταν η μικρότερη, της οικογένειας.

Ο πατέρας ήταν δικαστικός και τη δεκαετία του ’50 πήρε μετάθεση στον Πειραιά, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Η αγάπη για τον κινηματογράφο, γεννήθηκε μέσα από τον πατέρα της, οποίος την πήγαινε από μικρή ηλικία, να παρακολουθεί θέατρο. Στα τέσσερά της χρόνια παρακολούθησε τη Σίρλεϊ Τεμπλ, το παιδί-θαύμα και παραστάσεις, στις οποίες πρωταγωνιστούσαν η Έλλη Λαμπέτη και ο Χρήστος Ευθυμίου.

Είναι απόφοιτη, της Δραματικής σχολής Θεάτρου Δημήτρη Ροντήρη, όπως επίσης έχει κάνει σπουδές πάνω στο Ωδείο Αθηνών και αποφοίτησε το 1964. Ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Σούλη Γεωργιάδη, τον οποίο έχασε τον Ιανουάριο του 1997 και με τον οποίο δεν είχαν αποκτήσει παιδιά.

Χαριτίνη Καρόλου: Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός

Σήμερα ζει στο Παγκράτι και πλέον κάνει επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε εκδήλωση που έκανε το ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών). Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα!

Χαριτίνη Καρόλου: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του