Βαρύς ο πέλεκυς: Στη φυλακή ο «Ταχίρ» και ο Ελλάδιος που εξέδιδαν το 14χρονο κορίτσι

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν για την υπόθεση της 14χρονης μαθήτριας από τη Νέα Σμύρνη που φιλοξενείται σε δομή ανηλίκων.

Οι έρευνες για την 14χρονη

Μετά από πολύωρη διαδικασία που ξεκίνησε το μεσημέρι, η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας συμφώνησαν ότι ο 29χρονος αλλοδαπός «Ταχίρ» που φέρεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αποτρόπαια υπόθεση, καθώς και ο 25χρονος συγκατηγορούμενος του, Ελλάδιος Σ., πρώην τρόφιμος σε δομή της ΜΚΟ Κιβωτός του Κόσμου, πρέπει να οδηγηθούν στην φυλακή για τις κατηγορίες της μαστροπείας και παιδικής πορνογραφίας που τους αποδίδονται.

Αντίθετα, για τον 24χρονο, τρίτο κατηγορούμενο για τα ίδια αδικήματα, κρίθηκε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς την επιβολή κανενός όρου. Για τον 24χρονο, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν βρέθηκε ποτέ σε συνάντηση με το παιδί, φαίνεται η ίδια η 14χρονη σε κατάθεση της να τον έχει βγάλει εκτός εγκληματικής συμπεριφοράς.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος και του αποδίδεται η κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι δύο προφυλακιστέοι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν στις απολογίες τους όσα τους αποδίδονται στο κατηγορητήριο, και φέρονται να υποστηρίζουν πως δεν είχαν σεξουαλική επαφή με την μαθήτρια.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα