“Έτσι τον κατάλαβα”: Πώς υποπτεύθηκε ο πατέρας της Καρολάιν τον πιλότο για τη δολοφονία της

«Για να σας δώσω μια ιδέα για το πως είναι ο δολοφόνος της κόρης μου, επιτρέψτε μου να σας πω τι μάθαμε η Σουζάνα και εγώ για τον τρόπο που είχε φερθεί στην Καρολάιν»,αυτά ήταν τα λόγια του πατέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν για τον Αναγνωστόπουλο

Ο πατέρας της Καρολάιν, αποκάλυψε σήμερα τα όσα έμαθε ο ίδιος και η σύζυγός του μετά τη δολοφονία του παιδιού τους. Όπως είπε, τα χρήματα που έδινε ο ίδιος και η γυναίκα του στην κόρη τους προκειμένου να είναι οικονομικά ανεξάρτητη κατά τη διάρκεια των σπουδών της, τα έπαιρνε ο πιλότος.

Πρόσθεσε δε, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν επέτρεπε στην Καρολάιν να βγαίνει έξω χωρίς τη δική του παρουσία. «Μάλιστα, δεν την άφηνε να βγαίνει μόνη, παρά μόνο μία στο τόσο με κάποια φίλη της σε μέρος όπου την πήγαινε και την έφερνε ταξί φίλου του, ώστε να έχει τον έλεγχο», είπε χαρακτηριστικά.

Πώς κατάλαβε τον δολοφόνο;

«Γιατί οι ληστές να σκοτώσουν την κόρη μου αφού είχαν πάρει όλα τα τιμαλφή και τα χρήματα από το σπίτι; Πώς ήξεραν για το εσωτερικό σύστημα παρακολούθησης;» αναρωτήθηκε.

Ωστόσο, την ημέρα του μνημοσύνου ο πιλότος έκανε ένα μοιραίο δώρο στον πατέρα της Καρολάιν. Του έδωσε σε κορνίζα μία φωτογραφία από τον γάμο τους στην Πορτογαλία. Τότε ο Ντέιβιντ Κράουτς είδε στο χέρι του γαμπρού του ένα πανάκριβο rolex.

«Στη συνέχεια πούλησε αυτό το ρολόι σε έναν αντιπρόσωπο για περίπου 7.500 ευρώ. Τότε κατάλαβα ότι είτε η ληστεία είχε διαπραχθεί από εντελώς ανίκανους, είτε κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά στην ιστορία του», σκέφτηκε ο πατέρας.

Όλα ξεκαθαρίστηκαν μία ώρα αργότερα όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο μνημόσυνο και συνέλαβαν ουσιαστικά τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, με το πρόσχημα της αναγνώρισης ενός υπόπτου στην Αθήνα.

«Εάν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να ισχυεί εδώ, θα το έπαιρνα ως τιμή να μου επιτραπεί να τραβήξω το μοχλό για να τον στείλω στη λήθη” κατέληξε ο πατέρας της Καρολάιν.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στον συζυγοκτόνο δήλωσε πως «αν υπήρχε θανατική ποινή, θα ήταν τιμή να τράβαγα εγώ τον μοχλό», ενώ περιέγραψε πώς φερόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην κόρη του.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»