«Τρομοκρατημένος» ο 19χρονος με το ταξίδι: Αποκαλύπτει για ποιον λόγο ο Μεγιστάνας πατέρας του μπήκε στο υποβρύχιο

Ο Πακιστανός Μεγιστάνας που βρισκόταν στο υποβρύχιο φαίνεται να είχε τους δικούς του λόγους για τους οποίους επέλεξε να εξερευνήσει τον Τιτανικό.

Αποκαλύπτει ο γιος του

Μετά το τέλος των ερευνών για το εξαφανισμένο υποβρύχιο Titan και την επιβεβαίωση ότι και οι πέντε επιβαίνοντες πέθαναν κατά την καταστροφική αποσυμπίεση, έρχονται στο φως ανθρώπινες ιστορίες.

Τις μέρες πριν το ταξίδι με το υποβρύχιο, ο 19χρονος Suleman Dawood είχε εμφανιστεί διστακτικός για τη συμμετοχή του στην αποστολή για το ναυάγιο του Τιτανικού, όπως ενημέρωσε η θεία του.

Η Azmeh Dawood, αδελφή του Πακιστανού μεγιστάνα Shahzada Dawood, είπε στο NBC News πως ο ανιψιός της έλεγε ότι «δεν ήταν πολύ έτοιμος» για το ταξίδι και δήλωνε «τρομοκρατημένος».

Ωστόσο, επιβιβάστηκε τελικά στο βαθυσκάφος της OceanGate το Σαββατοκύριακο της Γιορτής του Πατέρα γιατί ήθελε να η ευχαριστήσει τον πατέρα του, ο οποίος ήταν παθιασμένος με τις ιστορίες του Τιτανικού, σύμφωνα με την ίδια.

Η εμμονή του

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούσε συνεχώς τις εξελίξεις και καταρρακώθηκε όταν έμαθε για την τραγική μοίρα των δικών της.

«Νιώθω λες και είμαι μέσα σε μία πολύ κακή ταινία, με αντίστροφη μέτρηση, αλλά δεν ξέρεις για τι μετράς αντίστροφα. Προσωπικά, δυσκολευόμουν να αναπνεύσω όταν τους σκεφτόμουν» σημείωσε.

Ανέφερε, επίσης, πως ο αδελφός της είχε «απόλυτη εμμονή» με τον Τιτανικό από νεαρή ηλικία και δεν εξεπλάγη όταν έμαθε πως αγόρασε εισιτήριο για το ταξίδι.

Η ίδια και ο αδελφός της είναι γόνοι μιας από τις πλέον εξέχουσες επιχειρηματικές δυναστείες στο Πακιστάν. Η ομώνυμη επιχειρηματική αυτοκρατορία της οικογένειας, η Dawood Hercules Corp., έχει επενδύσεις στη γεωργία, στον τομέα της υγείας και σε άλλες βιομηχανίες.

Ο Shahzada ήταν αντιπρόεδρος της Engro Corporation με έδρα το Καράτσι και σύμβουλος της Prince’s Trust International, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που ίδρυσε ο βασιλιάς Κάρολος της Βρετανίας.

Σε ανακοίνωσή τους, οι γονείς τους ζήτησαν από τον κόσμο να «κρατήσει τις ψυχές των εκλιπόντων και την οικογένειά μας στις προσευχές του» και ευχαρίστησαν τις ομάδες αναζήτησης για τις «άοκνες προσπάθειές τους».

«Η απέραντη αγάπη και υποστήριξη που λαμβάνουμε συνεχίζει να μας βοηθά να αντέξουμε αυτή την αδιανόητη απώλεια» δήλωσαν

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα