“Το πλήρωμα δυστυχώς χάθηκε”: Ραγίζουν καρδιές για το εξαφανισμένο υποβρύχιο με την ανακοίνωση της OceanGate

Η OceanGate Expeditions πιστεύει ότι και οι 5 που επέβαιναν στο υποβρύχιο Titan, που εξαφανίστηκε στον Ατλαντικό Ωκεανό είναι νεκροί.

Η ανακοίνωση

Η OceanGate Expeditions δήλωσε πριν από λίγο ότι πιστεύει ότι οι επιβάτες του υποβρυχίου Tιταν, που είχε καταδυθεί στο ναυάγιο του Τιτανικό «δυστυχώς χάθηκαν», σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας, που μεταδίδει το CNN.

Νωρίτερα η εταιρεία εταιρεία Pelagic Research Services με ένα μήνυμα στο Facebook έκανε γνωστό ότι το πλήρωμά της ήταν εκείνο που εντόπισε τα συντρίμμια του υποβρυχίου Titan που εξαφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στον Ατλαντικό ωκεανό.

«Η PRS θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μας για την απίστευτη, συντονισμένη αντίδραση της διάσωσης όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την αποστολή έρευνας και διάσωσης. Αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στις οικογένειες εκείνων στο υποβρύχιο Titan και στην τραγική απώλεια τους» ανέφερε σε ανάρτησή της.

Τι συνέβη μετα

Ωστόσο λίγο αργότερα το μήνυμα διαγράφηκε.

Εξαφάνιση υποβρυχίου: «Το πλήρωμα δυστυχώς χάθηκε» ανακοίνωσε η OceanGateFacebook Twitter
Την ίδια ώρα ο εμπειρογνώμονας David Mearns μιλώντας στο Sky News δήλωσε ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν κατά την έρευνα για το Titan «δείχνουν» να είναι τμήματα του υποβρυχίου. Τόνισε δε, ότι πρόκειται για ένα πλαίσιο προσγείωσης και ένα πίσω κάλυμμα από το υποβρύχιο.

Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν