«Τον περιμένω να γυρίσει από το σχολείο! Ήταν το μοναχοπαίδι μου» – “Ραγίζει” καρδιές η μητέρα του 14χρονου Γαβριήλ που πήγε για ποδήλατο και πέθανε

«Ακόμη δεν το πιστεύω. Τον περιμένω να γυρίσει από το σχολείο», αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας του αδικοχαμένου 14χρονου.

Η μητέρα του Γαβριήλ μίλησε στην Ζήνα Κουτσελίνη

Ο Γαβριήλ και ο ξάδελφός του είχαν μάθημα αγγλικών στο σπίτι. Μόλις τελείωσαν, είπε στη μητέρα του πως πεινούσε. Εκείνη θα του ετοίμαζε κάτι να φάει και τα παιδιά θα πήγαιναν μια βόλτα για 5-10 λεπτά μέχρι να ετοιμαζόταν το φαγητό. Μετά από λίγο, της είπαν πως το παιδί χτύπησε. Όταν έφτασε στο σημείο, είδε το ασθενοφόρο, αλλά δεν της επέτρεψαν να επιβιβαστεί μαζί του ως συνοδός.

Στο νοσοκομείο της ανακοίνωσαν πως το παιδί δε ζει. «Ήθελα να μεγαλώσει και να σπουδάσει. Ό,τι ήθελε δεν του είπα ποτέ όχι. Ήταν τα πάντα στη ζωή μου», κατέληξε συντετριμμένη από τον ξαφνικό χαμό του γιου της.

Οι χαροκαμένοι γονείς του 14χρονου Γαβριήλ, που τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν έπεσε από το ποδήλατο του και χτύπησε σε βράχο, σε αγροτικό δρόμο στην Κυψέλη, Αγρίνου στην Αιτωλοακαρνανία, προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια του μονάκριβου γιου τους.

Νέος «Γολγοθάς» για την οικογένεια

Η ταφή του 14χρονου έγινε στην Αλβανία, τόπο καταγωγής των γονέων τους, οι οποίοι ωστόσο 20 και χρόνια, ζουν και εργάζονται, στο χωριό Κυψέλη. Μετά την οικογενειακή τραγωδία, καλούνται πλέον να αντιμετωπίσουν μια ακόμα δυσάρεστη κατάσταση

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, ο πατέρας του 14χρονου αντιμετωπίζει πρόβλημα με την είσοδο του στην Ελλάδα. σε αντίθεση με τη γυναίκα του που μπορεί κανονικά να εισέλθει στη χώρα. Το ζευγάρι δουλεύει στην περιοχή της Κυψέλης εδώ και πολλά χρόνια όπου και διαμένει. Αλλωστε και ο Γαβριήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί.

«Σε αυτή τη δύσκολη φάση το ζευγάρι χρειάζεται ο ένας τον άλλο. Η γυναίκα είναι είτε υποχρεωμένη να γυρίσει στην Ελλάδα και να εργαστεί, είτε να παραμείνει στην Αλβανία με τον άνδρα της, όπου ουσιαστικά δεν έχουν ούτε μέρος να μείνουν, ούτε κάπου να δουλέψουν. Το πρόβλημα αυτό πρέπει να λυθεί», δηλώνει χαρακτηριστικά ο προεδρος της Κυψέλης Στράτος Ηλιάδης, που απευθύνει έκκληση στις αρμόδιες υπηρεσίες να αντιμετωπίσουν με κατανόηση και ανθρωπισμό την κατάσταση, ώστε το ζευγάρι να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει τη ζωή του στο χωριό.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»