Το πνεύμα της Βασίλισσας: Τι εμφανίστηκε πάνω στο φέρετρο την ώρα της κηδείας και όλοι μιλούν για συμβολισμό

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σήμερα ολοκληρώνονται δέκα ημέρες από τον θάνατο της μακροβιότερης μονάρχη που υπήρξε ποτέ στη Βρετανία. Το τελευταίο αντίο στη Βασίλισσά του θα πει σήμερα ο λαός αλλά και το στενό περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας. Την Βασίλισσα στο θρόνο διαδέχεται ο μεγάλος της γιος, πρίγκιπας Κάρολος που από εδώ και στο εξής είναι  Βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος εμφανίστηκε φανερά συντετριμμένος στην εξόδιο ακολουθία για τον θάνατο της μητέρας του.

Το σημάδι στο φέρετρο της Ελισάβετ

Η Βρετανία αποχαιρετά σήμερα τη βασίλισσά της. Στο Αβαείο βρέθηκαν στις 13:00 οι ηγέτες των κρατών και οι προσκεκλημένοι στην κηδεία της. Ξεχωριστή θέση είχε στην τελετή η οικογένεια της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο βασιλιάς Κάρολος περιστοιχιζόταν από τη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του. Κατά τη διάρκεια της τελετής στο Αβαείο άφησε πάνω στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ, μέσα σε ένα στεφάνι από λουλούδια, ένα σημείωμα.

H αράχνη εμφανίστηκε στην κάρτα που συνόδευε το στεφάνι του Βασιλιά Καρόλου. Μια μικροσκοπική αράχνη έκανε την εμφάνιση της πάνω στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ. Συγκεκριμένα η αράχνη εμφανίστηκε στην κάρτα που συνόδευε το στεφάνι του Βασιλιά Καρόλου για την αείμνηστη μητέρα του.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα