Σούσουρο στην Κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ: Γιατί η Πίπα Μίντλετον δεν εμφανίστηκε στην εξόδιο ακολουθία

Πίπα Μίντλετον: Η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα Μίντλετον και ο σύζυγός της, δεν καλέστηκαν στην τελετή για την κηδεία της Βασίλισσας. Ο κόσμος αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η Κέιτ εμφανίστηκε χωρίς την αδερφή της σε μία τόσο σημαντική για το παλάτι στιγμή. Υπενθυμίζεται πως η Κέιτ Μίντλετον μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι πλέον Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ένας τίτλος που έχει να δοθεί σε κάποιον από την ημέρα που πέθανε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα , μητέρα του συζύγου της, Ουίλιαμ.

Ο λόγος που δεν καλέστηκε η Πίπα Μίντλετον στην κηδεία της Ελισάβετ

Όλος ο κόσμος είναι στραμμένος στην Μεγάλη Βρετανία και στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ. Βασιλείς, αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, καθώς και άλλοι υψηλοί προσκεκλημένοι από όλον τον κόσμο έδωσαν το παρών στην κηδεία της μακροβιότερης μονάρχη της Βρετανίας.

Ωστόσο μια απουσία που σχολιάστηκε ήταν εκείνη της Pippa Middleton, της αδερφής της Πριγκίπισσας της Ουαλίας Kate Middleton. Ωστόσο, οι γονείς τους Carole Middleton και Michael Middleton απαθανατίστηκαν στο Αββαείο για το τελευταίο αντίο.

Η Pippa Middleton και ο σύζυγός της James Matthews δεν καλέστηκαν στην τελετή, καθώς υπάρχει ένας βασιλικός κανόνας που θέλει να στέλνονται δύο προσκλήσεις ανά σπίτι λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας. Αυτό αποτελεί μια αυστηρή οδηγία, ενώ συμπεριλαμβάνει και τις προσκλήσεις που απευθύνονται σε ξένους βασιλείς και μη βασιλικά μέλη. Βέβαια να σημειώσουμε εδώ πως η αδερφή της Kate Middleton γέννησε πριν μερικούς μήνες το τρίτο της παιδί.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»