Το όνειρο ζωής του μικρού Γιαννάκη «Να πάω όρθιος στην Τούμπα και να φωνάζουν οι οπαδοί το όνομά μου»

ΠΑΟΚ: Ο μικρός φίλαθλος συγκίνησε τους πάντες με τη συνέντευξή του με αφορμή το μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα ανάμεσα στις ομάδες.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης είναι μεγάλος οπάδος του ΠΑΟΚ

Φορώντας τις φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων, ο Γιάννης και ο Ευθύμης έστειλαν το δικό τους, δυνατό, μήνυμα κατά της οπαδικής βίας, το οποίο είναι ένα από τα προβλήματα που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία.

«Όποια ομάδα και να είστε δε χρειάζεται να υπάρχει βία, χρειάζεται μόνο να υπάρχει ευγενής άμιλλα. Να σέβεται ο παίκτης τον συμπαίκτη, τον αντίπαλο και οι φίλαθλοι των γηπεδούχων τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων. Θέλω να πηγαίνουν όλοι οι γονείς τα παιδιά τους στο γήπεδο με ασφάλεια», είπε σχετικά ο μικρός Γιάννης, ο αγαπημένος παίκτης του οποίου είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

«Μου έδωσε και τη φανέλα του στον τελικό. Του ζήτησα να με κάνει φίλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτός δέχτηκε. Όνειρό μου είναι να γνωριστώ καλύτερα μαζί του, να έρθει στην Άμφισσα ή να πάω εγώ από τα μέρη του», είπε ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποκάλυψε και το μεγάλο του όνειρο.

«Όνειρό μου είναι να φωνάξουν οι φίλαθλοι στην Τούμπα το όνομά μου, να έχω ένα διαρκείας στην Τούμπα και να πάω όρθιος στο γήπεδο. Επίσης είναι ένα όνειρό και η γνωριμία μου με τον κ. Ιβάν Σαββίδη. Θα του ζητούσα προσβασιμότητα σε όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ».

Η συνέντευξη

Related posts

Ασέβεια για τα θύματα των Τεμπών: Προκαλεί με όσα είπε ο Βορίδης για τα ονόματα που γράφτηκαν μπροστά από τη Βουλή

Auτή είναι η 21χρονη Νικολέτα που δέχτnκε επiθεση με μαχαiρı από Ιρακıνό στην Ερμού

«Ανοίγει» ξανά τους ουρανούς ο Γιάννης Καλλιάνος: «Νέο 48ωρο με σφοδρό χτύπημα…»