«Έφυγε σε 3 μέρες»: Συγκλονίζει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για τον θάνατο της συζύγου του

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε για τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου και μας συγκίνησε με την εξομολόγησή του για εκείνη.

Οι τραγικές στιγμές

Η ίδια που αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, κατά τη νοσηλεία της προσεβλήθη από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε γι’ αυτή τη μεγάλη απώλεια στη ζωή του στην εκπομπή «Στούντιο 4»: «Είχαμε ένα στραπάτσο πριν από μερικά χρόνια που «έφυγε» η γυναίκα μου και αυτό με στεναχωρεί όσον αφορά το να βλέπει αυτά που πετυχαίνουν τα παιδιά μας. Ειδικά την κόρη μας την ψιλοφοβόταν στο τι θα κάνει επαγγελματικά. Της έλεγα: μην την φοβάσαι, έχει τσαγανό. Σε μια άλλη εκπομπή με ρώτησαν αν πρόλαβα να της πω όλα όσα ήθελα… πάντα το λέω σε όλο τον κόσμο, επειδή δεν ξέρεις αν θα προλάβεις, καλό θα είναι να τα λέτε. Ούτε κι εγώ πρόλαβα, μόνο τα βασικά. Πιστεύεις πάντα ότι μπροστά σου έχεις χρόνο, πολύς καιρός να κάνεις αυτό κι εκείνο. Αποδεικνύεται ότι, επειδή τη ζωή τη ζούμε στο τώρα και δεν υπάρχει καιρός για πρόβες, πρέπει ό,τι είναι να κάνεις να το κάνεις», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Η γυναίκα μου έφυγε σε 3 μέρες στην εντατική, ήθελε να αποτεφρωθεί και πήγαμε στη Βουλγαρία».

Θα γίνει παππούς

Κλείνοντας, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να γίνει παππούς μιας και πριν λίγο καιρό ο γιος του ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ο γιος μου παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό. Νιώθω έτοιμος να αποκτήσω και εγγόνι, να έχω έναν μικρούλη και να τον πηγαίνω βόλτα. Το θέλω πάρα πολύ. Όχι ως ανάγκη, ανάγκη δεν ένιωσα ποτέ για τίποτα στη ζωή μου, περίμενα απλώς να μου έρθουν. Δόξα τω Θεώ μού ήρθαν όλα σχεδόν αβίαστα».

Related posts

Απόφαση σταθμός για τη χώρα μας: Διαγραφή 18.504 ευρώ από δανειολήπτη – Πώς τα κατάφερε

Κίνηση ματ από Σκλαβενίτη: Ιδού τι αγόρασε και τρέμουν οι ανταγωνιστές του

Τρένο παρέσυρε λεωφορείο – Φρικτός θάνατος για 37χρονη γυναίκα στη Βραζιλία