«Το μωρό δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα»: Έτοιμοι όλοι να λιντσάρουν τον πατέρα που ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο και πέθανε

Οδύνη προκαλεί η είδηση του θανάτου του βρέφους που ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο και πέθανε από ασφυξία.

Θρήνος στην Άρτα

Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, ο πατέρας κατέρρευσε στο νοσοκομείο. Η μητέρα του βρέφους λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ούσα σε σοκ και αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει την τραγωδία.

Ο πατέρας είναι σε ειδικό θάλαμο κρατουμένων στο νοσοκομείο και τον επιτηρούν, καθώς ψάχνει τρόπους για να βάλει τέλος στη ζωή του και γι’ αυτό του έχουν χορηγηθεί κατασταλτικά χάπια.

Tα πρώτα λόγια

Ξεκινήσαμε από το σπίτι. Στην διαδρομή σταμάτησα να πάρω καφέ. Όταν ξεκίνησα αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το μωρό πρέπει να κοιμόταν και δεν έκλαιγε και το κάθισμα ήταν χαμηλά και δεν το έβλεπα από το παράθυρο. Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός. Οι πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο του δημιούργησαν αίσθημα ασφυξίας, δύσπνοια, βήχα, με αποτέλεσμα να υποστεί πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω έλλειψης οξυγόνου.

Να μην τύχει σε κανέναν άνθρωπο, θα ήθελα να χαθώ εγώ και όχι το παιδί μου.

Διακριτική είναι και η αστυνομική παρουσία, καθώς υπάρχουν φόβοι για επεισόδια από την οικογένεια της 27χρονης προς τον 37χρονο.

Η μητέρα βρίσκεται και αυτή σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου και στο πλευρό της στέκεται η οικογένειά της, αλλά και ψυχολόγοι.

Δείτε το απόσπασμα

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα