Άργησε αλλά ήρθε: Δικαίωση για την Αγγελική Νικολούλη 11 χρόνια μετά τις αποκαλύψεις-Τι συνέβη

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη δεν τα παρατάει ποτέ ακόμη και στις πιο δύσκολες υποθέσεις και ο Μάριος Παπαγεωργίου είναι μία από αυτές.

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου.

Η υπόθεση που εδώ και 11 χρόνια την πληγώνει όπως είχε πει χαρακτηριστικά, έχει νέα εξέλιξη με τη σύλληψη δύο ατόμων που φέρεται να έχουν αφαιρέσει τη ζωή του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου και να ευθύνονται για την εξαφάνισή του πτώματός του. Η δημοσιογράφος αλλάζει τη θεματολογία της εκπομπής της και αυτή την Παρασκευή 12/5, έχει όλες τις νέες εξελίξεις για τις έρευνες.

Όπως για κάθε υπόθεσή της, η Αγγελική Νικολούλη θεωρεί πως και η περίπτωση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου και η πλήρης εξιχνίασή της, είναι προσωπικό της στοίχημα.

Στις αρχές του Μαρτίου η Αγγελική Νικολούλη 11 χρόνια μετά, είχε επανέλθει με νέα στοιχεία για την δολοφονία του Μάριου. Ο νεαρός είχε απαχθεί τον Αύγουστο του 2012 και οι απαγωγείς ζητούσαν τότε από την φαρμακοποιό μητέρα του, λύτρα 650 χιλιάδων ευρώ. Είχαν καταβληθεί σχεδόν τα μισά χρήματα, αλλά ο Μάριος δεν επέστρεψε ποτέ κοντά της.

Μετά από μακροχρόνια έρευνα, είχαμε την καταδίκη 4 συνολικών ατόμων και την συνέργεια άλλων 5 ακόμη, ο αρχηγός και τα μέλη της συμμορίας της απαγωγής. Χωρίς όμως να δώσουν στοιχεία για το ποιος τελικά τον δολοφόνησε και τι απέγινε το πτώμα του.

Στα νέα στοιχεία που ερευνούσε η Αγγελική πριν από δύο μήνες, ήταν και η μαρτυρία ενός υπόδικου που είχε υποδείξει ένα σημείο στα Βίλια πως είναι το σημείο ταφής του Μάριου. Η εκ των υστέρων εργαστηριακή εξέταση των οστών απέδειξε ότι δεν αφορούσε στην δική του περίπτωση.

Η χθεσινή σύλληψη

Η χθεσινή όμως σύλληψη μετά από 11 χρόνια δύο μελών της συμμορίας ανοίγει τον δρόμο για την πλήρη διελεύκανση της δολοφονίας – θρίλερ.

Οι δύο συλληφθέντες είχαν ενεργό ρόλο στην εξαφάνιση σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας και τις συνομιλίες με τον εγκέφαλο της σπείρας. Ο δικηγόρος της οικογένειας Παπαγεωργίου Νίκος Ρουσσόπουλος επιμένει ότι θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις και επιτέλους θα μάθουμε όλη την αλήθεια.

Η Αγγελική Νικολούλη όπως ήταν φυσικό διαφοροποίησε την θεματολογία της εκπομπής της Παρασκευής και ήδη ετοιμάζεται να μας δώσει τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία αλλά και την πρώτη αντίδραση της μητέρας του Μάριου που εδώ και 11 χρόνια ζει έναν Γολγοθά.

«Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι καυτοί μήνες για αρκετές υποθέσεις» είχε πει στην προηγούμενη εκπομπή της η Αγγελική, οπότε δεν είναι μόνο η υπόθεση του Μάριου που έχει εξελίξεις που μας αφορούν.

Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού