Το μοιραίο της λάθος: Η φωτό που ανέβασε στο FB η βιτριολίστρια και οδήγησε στη σύλληψή της (Pic)

Νόμιζε πως είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα.

Όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει και οι εγκληματίες κάνουν λάθη που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για «ερασιτέχνες» που εγκληματούν πρώτη φορά, όπως η καταδικασμένη για την επίθεση με το βιτριόλι, Έφη Κακαράντζουλα, η οποία όπως δείχνουν οι τελευταίες αποκαλύψεις είχε προδώσει με ένα σημαντικό λάθος, ότι ήταν αυτή που επιτέθηκε με το καυστικό υγρό στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Την αποκάλυψη του μοιραίου λάθους έκανε το cnn.gr δημοσιεύοντας μία φωτογραφία την οποία είχε αναρτήσει η δράστρια της επίθεσης μετά το έγκλημά της. Στη φωτογραφία η 36χρονη φοράει ένα γκρι πανοφώρι, το οποίο είναι ίδιο με αυτό που φορούσε την ημέρα της επίθεσης στην Ιωάννα, στο πάρκινγκ της Καλλιθέας.

Όπως γίνεται εμφανές από την ανάρτηση, η δράστρια έννοιωθε πιθανότατα πολύ άνετη με το σχέδιο που είχε εκτελέσει ώστε να μη σκεφτεί πως η εικόνα της με το γκρι πανωφόρι είχε καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής της επίθεσης.

Φορώντας τότε μία περούκα, ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου ένιωθε ότι είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα, μη αφήνοντας στοιχεία αναγνώρισης της ταυτότητάς της. Όπως όμως αποδείχτηκε ήταν απρόσεκτη ακόμα και στο να εξαφανίσει τα ίχνη των ρούχων που χρησιμοποίησε στην επίθεσή της.

Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία από το μοιραίο λάθος της δράστριας:

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»