Τη δολοφόνησε και έψαχνε λύσεις στο ίντερνετ: Το ιστορικό αναζήτησης του Μπαγκλαντεσιανού αμέσως μετά τη γυναικοκτονία

Κως: Το ιστορικό αναζήτησης του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια.

Φως στην υπόθεση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, στο φως έχουν βγει οι πρώτες κινήσεις του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού μετά από την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια. Ο φερόμενος ως δράστης φένεται πως είχε ψυχραιμία ενώ προκαλούν ανατριχίλα αυτά που αναζήτησε στο διαδίκτυο.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εδώ και ημέρες ο δράστης της 27χρονης Πολωνής αφαίρεσε την κάρτα SIM από το κινητό της κοπέλας πριν το πετάξει και παράλληλα έσβησε όλα τα δεδομένα από το κινητό του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των κινήσεών του ο Μπαγκλαντεσιανός ανά τακτικά χρονικά διαστήματα έβαζε σε λειτουργία πτήσης το κινητό του και έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν από την κάρτα μνήμης τις διαδρομές που έχει κάνει ο κάτοχος ενός κινητού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Εκεί που όμως πιάστηκε στη «φάκα» ο ύποπτος είναι είναι στη μη γνώση του ότι η αστυνομία έχει την δυνατότητα να ανακτά οποιαδήποτε σβησμένα αρχεία από συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Μεταξύ άλλων το στίγμα του πιάστηκε από τη μία και μοναδική κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή, τοποθετώντας τον πολύ κοντά στον χώρο εγκατάλειψης της 27χρονης.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο σχετικά με τις εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας στην Κω με θύμα την 27χρονη Αναστάζια με καταγωγή από την Πολωνία, η οποία δήλωσε ότι «Οι κινήσεις του τον φωτογραφίζουν ξεκάθαρα ως τον δολοφόνο».

Δείτε το βίντεο

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα