Στενεύει ο κύκλος για τον ένοχο: Βρέθηκε DNA στα νύχια της Αναστάζια-Πάλεψε για τη ζωή της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και όλο το νησί και ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθούν αποσβολωμένοι την υπόθεση της Αναστάζια στην Κω.

Βρέθηκε DNA στα νυχια της

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρέθηκε DNA στα τεχνητά νύχια της 27χρονης από την Πολωνία. Το κουβάρι της δολοφονίας της Αναστάζια ξεδιπλώνεται ολοένα και περισσότερο. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι η κάρτα sim από το κινητό τηλέφωνό της μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Το κινητό του Μπαγκλαντεσιανού «μίλησε», αποκαλύπτοντας πως ο 32χρονος προσπαθούσε να σβήσει δεδομένα από το κινητό του. Τον νεαρό – που διώκεται πλέον για βιασμό και ανθρωποκτονία – «καίνε» και οι κάμερες ασφαλείας, οι οποίες έχουν καταγράψει την πορεία του με μηχανάκι προς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τουλάχιστον από δέκα διαφορετικές κάμερες, διαθέτουν οπτικό υλικό, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίες έχουν καταγράψει την διαδρομή που ακολούθησε με το μηχανάκι του, το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας, ο βασικός ύποπτος και η 27χρονη Πολωνή.

Η κάμερα που άλλαξε τα δεδομένα, και ξετυλίγει το κουβάρι της δολοφονίας, είναι αυτή που βρίσκεται σε γειτονικό σπίτι από αυτό που διέμενε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός με τον Πακιστανό συγκάτοικο του.

«Με τα στοιχεία που έχουμε εμείς στο χέρια μας, προσπαθούμε να βρούμε την πορεία που ακολούθησαν. Το σίγουρο είναι πως η κοπέλα έφυγε ζωντανή από το σπίτι. Αυτό που πιστεύουμε είναι πως της επιτέθηκε σεξουαλικά, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι ακόμα, και στη συνέχεια τη σκότωσε» δήλωσε ο Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της .

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα