Θρήνος στον αθλητικό κόσμο: Πέθανε ξαφνικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντώνης Μάνδαλος

Ο Αντώνης Μάνδαλος έφυγε πολύ ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τον αθλητικό κόσμο και τους οικείους του. Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε στην αίθουσα αναμονής ενός ιατρείου και κανένας δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Το τραγικό συμβάν

Άμεσα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, χωρίς τις αισθήσεις του και δυστυχώς, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.Ο Αντώνης Μάνδαλος γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1962 και κατάγεται από τον Αλίαρτο Βοιωτίας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε με την ομάδα του Παναλιάρτου μέχρι να έρθει στο Βόλο το 1980.Ήταν ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό Βόλου, τη φανέλα του οποίου φόρεσε 18 συναπτά έτη και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των “ερυθρολεύκων”.

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει:

«Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για τον αδόκητο χαμό του καλού φίλου και συνεργάτη Αντώνη Μάνταλου, που τόσο ξαφνικά και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Οι διακρίσεις του στο ποδόσφαιρο, που τόσο αγάπησε, ήταν γνωστές σε όλους, ενώ υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης ως στέλεχος της ΔΕΥΑΜΒ όπου προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους τους. Αφήνει πραγματικά ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»