“Ήξεραν τα πάντα”: Στη δημοσιότητα το έγγραφο που εκθέτει τον Πατέρα Αντώνιο και την Πρεσβυτέρα

Οι εξελίξεις με την Κιβωτό του Κόσμου είναι καταιγιστικές με τον ίδιο και την Πρεσβυτέρα να βρίσκονται στο στόχαστρο και την κοινή γνώμη να είναι διχασμένη για την πιθανή ενοχή τους.

Το ντοκουμέντο που ήρθε στο φως

Αυτό προκύπτει από έγγραφο-ντοκουμέντο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας και «καίει» τον πατέρα Αντώνιο, καθώς γνώριζε τις καταγγελίες, αν και είχαν εμφανιστεί τις προηγούμενες ημέρες στα μέσα ενημέρωσης τόσο ο ίδιος όσο και η πρεσβυτέρα, πρόεδρος της «Κιβωτού», και δήλωσαν άγνοια.

Πρόκειται για επιστολή που εστάλη στους υπευθύνους της «Κιβωτού» και συγκεκριμένα στον γενικό διευθυντή όλων των δομών της ΜΚΟ, στις 12 Αυγούστου του 2022, από οκτώ εργαζομένους της δομής στον Βόλο, ενημερώνοντάς τον ότι υπάρχει σοβαρότατη καταγγελία για άσκηση σωματικής βίας από συγκεκριμένο υπάλληλο.

Οι εργαζόμενοι καλούσαν τον γενικό διευθυντή των δομών της ΜΚΟ να διερευνήσει άμεσα το συγκεκριμένο περιστατικό. Μάλιστα, ζητούσαν να γνωστοποιηθεί το περιστατικό στον πατέρα Αντώνιο και να απομακρυνθεί ο συγκεκριμένος υπάλληλος από τη δομή.

Ανάμεσα στους οκτώ εργαζομένους είναι ο πρώην υπάλληλος Χρόνης Χλίτσιος, ο οποίος είχε καταγγείλει επωνύμως στην Ασφάλεια Βόλου δύο περιστατικά σωματικής βίας σε βάρος παιδιών της δομής στο Διμηνιό Βόλου.

Η επιστολή αυτή έρχεται να αντικρούσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τους ισχυρισμούς του πατέρα Αντώνιου, ο οποίος εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις να «πέφτει από τα σύννεφα» για τις καταγγελίες…

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»