Θρήνος στο Ηράκλειο: Έφυγε ξαφνικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Χαλαμπαλάκης

Κώστας Χαλαμπαλάκης: Η τοπική κοινωνία θρηνεί από όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του. Ο άντρας ήταν 44 ετών και πρώην αμυντικός ποδοσφαιριστής, πολύ αγαπητός σε όλους και μετά από περιπέτεια υγείας. Όπως είναι γνωστό, ο 44χρονος Κώστας Χαλαμπαλάκης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Κώστας Χαλαμπαλάκης: Η είδηση του θανάτου του

Ο Κώστας Χαλαμπαλάκης, όπως αναφέρει τo neakriti, μετά το ατύχημα που είχε πριν κάποια χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας έως ότου έχασε τη μάχη και κατέληξε σήμερα Κυριακή 9 Οκτωβρίου. Η κηδεία του θα τελεσθεί το πρωί της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου, στο τόπο καταγωγής του τη Γαρίπα.

Για τον θάνατο του Κώστα Χαλαμπαλάκη έγραψε δύο λόγια ο συντοπίτης του Χρήστος Βασιλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλοντας να τον αποχαιρετήσει. «Ξημέρωσε μία δύσκολη Κυριακή για το χωριό μας και για την ομάδα μας. Έφυγε ο Κώστας μας(Χαλαμπαλάκης). Ο δυναμικός αμυντικός, το γελαστό παιδί, ο δοτικός άνθρωπος η ψυχή της ομάδας. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη φίλε. Καλό ταξίδι», αναφέρει στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα