Συγκλονίζει ο Κώστας Βήχας για Δώρα Κακουράτου: «Εγώ ήξερα για το πρόβλημα υγείας της, το κρατούσε μυστικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» ήταν καλεσμένος ο Κώστας Βήχας, ο οποίος μίλησε βαθειά συγκινημένος για τον θάνατο αλλά και την ίδια Δώρα Κακουράτου.

Κώστας Βήχας: «Είναι μεγάλη η απώλεια για όλους μας»

«Για μένα ήταν μία αγαπημένη συνάδελφος, μία καταξιωμένη καλλιτέχνης που πρόσφερε πάρα πολλά στο κυπριακό θέατρο. Έχει γράψει πάρα πολλές σελίδες στην ιστορία του κυπριακού θεάτρου η Δώρα Κακουράτου. Πραγματικά ένας ταλαντούχος άνθρωπος με χιούμορ. Είναι μεγάλη η απώλεια για όλους μας. Με την Δώρα συνεργαστήκαμε πάρα πολλές φορές, από τις μαυρόασπρες επιτυχίες του ΡΙΚ, στις Ιστορίες του Χωρκού και στην μεγάλη παραγωγή που κάναμε με τα Κοπέλια που έπαιξε σημαντικό ρόλο ως η μητέρα του Σμάραγδου Κλεοβούλου».

«Ήταν ένας άνθρωπος που την έπαιρνα στο τηλέφωνο και μιλούσαμε για ώρες και μου έλεγε για την πίκρα της που άνθρωποι του χώρου την ξέχασαν. Θα ήθελε να κάνει κι άλλα στο θέατρο και μπορούσε φυσικά να κάνει».

«Εγώ ήξερα για το πρόβλημα υγείας της, το κρατούσε μυστικό δεν ήθελε να το ξέρει κανείς. Στο τηλέφωνο μιλούσαμε για ότιδήποτε άλλο εκτός από αυτό και το αντιμετώπιζε με χιούμορ», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Kώστας Βήχας: Δείτε την συνέντευξη

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»