Χάρης Ρώμας: Οι απώλειες της ζωής του, η στροφή στην πολιτική και τα παιδιά που δεν απέκτησε ποτέ

Χάρης Ρώμας: O αγαπημένος ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, στιχουργός πέρα από τον καλλιτεχνικό χώρο, ασχολείται και με την πολιτική.Το πραγματικό όνομα του είναι Χαράλαμπος Ρασσιάς και γεννήθηκε το1960, έζησε στον Πειραιά μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όταν και μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Σε ηλικία 25 ετών παντρεύτηκε μία συμφοιτήτριά του και ο γάμος τους διήρκεσε 2 χρόνια. Στην αρχή ήθελε να σπουδάσει ιατρική στην πορεία όμως επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη.

Χάρης Ρώμας: Οι απώλειες της ζωής του

Σε μια συνέντευξη του είχε αναφέρει για τους θανάτους που τον σημάδεψαν μέχρι και σήμερα:” Όταν πέθανε ένας αγαπημένος μου συμμαθητής στα 33 του χρόνια και όταν πέθανε ο πατέρας μου. Με την οριστική απώλεια είναι δύσκολο να εξοικειωθώ, όσο κι αν κάποιες στιγμές εξακολουθούν να ζουν μέσα μου”.

Χάρης Ρώμας: 5 σειρές του που ξεχώρισαν

Η καριέρα του Χάρη Ρώμα στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου μπορεί να ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’80, έγινε όμως ευρέως γνωστός με την κωμωδία «Οι Μεν και οι Δεν», κατά τα τέλη του ’90. Η πορεία του στα επόμενα χρόνια υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένη, με σειρές του να παίζονται σε επανάληψη ακόμα και σήμερα (και μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία και φανατικό κοινό). Έπειτα ήρθε το Κωνσταντίνου και Ελένης,  Το καφέ της Χαράς, Ο κακός βεζύρης και ο Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον.

Χάρης Ρώμας: Η στροφή στην πολιτική

Ο ηθοποιός είχε αναφερθεί για την ενασχόλησή του με τα κοινά και αποκάλυψε ποια ηθοποιός ήταν αδύνατον να λείπει από τη νέα σειρά του.

«Τώρα πια δουλειά μου λέω και την αντιπεριφέρεια και την πολιτική, θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου. Σκέφτομαι ότι μπορεί να μου λείψει η υποκριτική, αλλά δεν μπορώ να συνδυάσω τα πράγματα, θα κορόιδευα τον εαυτό μου», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Χάρης Ρώμας: Ο λόγος που δεν έκανε παιδί ποτέ

Για το γάμο του είπε πως: «Δοκίμασα το γάμο, ένιωσα ότι εγκλωβίστηκα και γι’ αυτό το τελείωσα μετά από δύο χρόνια. Είμαι καλός σύντροφος και δεν θέλουν να με χάσουν. Όταν της είπα ότι θέλω να φύγω από το γάμο, μου είπε “δεν το πιστεύω, εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη” και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θα μπορούσα να είμαι και μπαμπάς σήμερα, η συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία υπήρξα παντρεμένος έχει σήμερα τρία παιδιά και μένει στο Χαλάνδρι».

Χάρης Ρώμας: Η γνωριμία με τον Ηλία Μίχο

Μετά τον ντόρο που είχε γίνει με τον βιαστή στα Σεπολιά, ο ηθοποιός δήλωσε πως είχε επαφές μαζί του καθώς τον γνώριζε: Τον παιδεραστή-μαστροπό τέρας τον συνάντησα 6 φορές σε 3 χρονιά σε εκδηλώσεις, αλλά ό,τι και να πεις, αν θέλει κάποιος να το γυρίσει εναντίον σου, θα σου κολλήσει τη ρετσινιά. Στη δημοσιογράφο που έκανε γκάλοπ στο Twitter «πιστεύετε ότι ο Ρώμας ήξερε ότι ο φίλος του βίαζε και εξέδιδε το κορίτσι» στείλαμε αυτόφωρο και θα τραβήξω τη μήνυση μέχρι τέλους. Κινήθηκα και παλιότερα νομικά εναντίον έντυπου, κέρδισα, αλλά δεν διεκδίκησα τα χρήματα, όμως το μετάνιωσα γιατί το αντιλαμβάνονται όταν πληρώσουν και οικονομικά».

Χάρης Ρώμας: Η αγάπη του για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια και πέντε μήνες. Σε μια αξέχαστη εκδήλωση στις 30/9, η «Ένωση» εγκαινίασε την «Αγιά-Σοφιά – OPAP Arena».

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στα εγκαίνια του γηπέδου και έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως «Όλοι γιορτάσαμε την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της».

Η ανάρτησή του
«Στη σημαντικότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της, η ΑΕΚ παρουσία 30.000 οπαδών, εγκαινίασε με μια εντυπωσιακή γιορτή το νέο της γήπεδο στη Φιλαδέλφεια μετά από 20 χρόνια – OPAP ARENA. Σε μια λαμπρή εκδήλωση, που βασικούς της άξονες είχε την ιστορία και τις καταβολές της ομάδας όλοι γιορτάσαμε την επιστροφή της ΑΕΚ στο σίιτι της.
Τα εγκαίνια ευλόγησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδης, κλείνοντας την ομιλία του, ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά τον Γ. Πατούλη για την «καθοριστική», όπως ανέφερε, συμβολή του στην ολοκλήρωση του έργου. «Χωρίς τη συμβολή του δύσκολα θα είμασταν σήμερα εδώ, αγκάλιασε ένα έργο χωρίς κομματικές παρωπίδες», ανέφερε χαρακτηριστικά».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του