Συγκλονίζει ο ιερέας πατέρας του: Ο 23χρονος Κυπριανός ήταν έτοιμος να παντρευτεί και δεν πρόλαβε

Λίγο πριν το γάμο του έχασε τη ζωή του ο νεαρός Κυπριανός που έσβησε στα Τέμπη και άφησε τους γονείς του συντετριμμένους.

Ο αποχαιρετισμός του τραγικού πατέρα

Ο πατέρας του άτυχου 23χρονου φοιτητή, πατήρ Χριστόδουλος τέλεσε το μυστήριο της κηδείας του γιου του, μαζί με τον νονό του Κυπριανού, που είναι επίσης ιερέας, συγκλονίζοντας με τα λόγια του.

Ο τραγικός πατέρας αποχαιρέτησε το παιδί του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι θα παντρευόταν στις 27 Αυγούστου την αγαπημένη του Χριστίνα. Μάλιστα, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Άνδρο για να πάρει την ευχή του γάμου.

« Τι θα κάνεις την Τυρινή γιε μου; τον ρώτησα, θα πάω με τη Χριστίνα μου στην Άνδρο για να προσευχηθούμε και να πάρουμε την ευλογία της Αγίας Μαρίνας μου είπε. Ευλογημένα να πάτε γιε μου, προσεκτικά, με το καλό να επιστρέψετε’ του είπα εγώ», είπε συγκεκριμένα ο πατέρας του Κυπριανού στον επικήδειό του.

«Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε σε κάποιον είναι ότι θα είμαστε δίπλα σου αλλά τον τρόπο και τον χρόνο μπορεί να μας το πει ο παντοκράτωρ Κύριος. Τώρα ο Θεός είναι δίπλα σου γιε μου, δίπλα στην πολυμαρτυρική σορό σου αλλά και στην όλο φως ψυχή σου. Η Αγία Μαρίνα οι Άγιοι Απόστολοι, ο Απόστολος Βαρνάβας και η μάνα μας η Παναγία θα είναι μαζί σου λεβέντη μου», είπε επίσης.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»