Σπαραγμός και οδύνη αυτή την ώρα: Συγκλονίζουν οι εικόνες απο Το τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία Ειρήνη Παπά

Η Ειρήνη Παπά έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη (14/9), με την κηδεία της να πραγματοποιείται σήμερα (17/9) στο Χιλιομόδι Κορινθίας, για να πουν συγγενείς και φίλοι ένα τελευταίο «αντίο» στην παγκόσμια ηθοποιό μας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία άρχισε να ψάλλεται στις 12 το μεσημέρι, στον ιερό ναό του Χιλιομοδίου ενώ η σορός της θα ταφεί στο κοιμητήριο του χωριού, ακριβώς δίπλα από το σημείο όπου έχουν ταφεί οι γονείς της τους οποίους υπεραγαπούσε.

Η οικογένειά της έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία, αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο ίδρυμα «Θεοτόκος» για την στήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες ή στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Κηδεία Ειρήνης Παπά
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κηδεία Ειρήνης Παπά θλίψη
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η απόσυρση από τη δημοσιότητα και οι τελευταίες στιγμές της
Η Ειρήνη Παπά τα τελευταία χρόνια της ζωής της είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και διέμενε στο πατρικό της σπίτι, στο Χιλιομόδι Κορινθίας.

Όταν ο ανιψιός της, ο γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης την ημέρα του θανάτου της ρωτήθηκε για τα αίτια του θανάτου της, εκείνος απάντησε: «Δεν γνωρίζουμε τα αίτια του θανάτου, αλλά λόγω ηλικίας… και γενικά η υγεία της είχε περάσει περιπέτειες τον τελευταίο καιρό… Την είχα δει πριν λίγες μέρες, πριν δέκα μέρες… δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ. Θα την θυμόμαστε πάντα… Σπουδαίος άνθρωπος, ελεύθερος άνθρωπος, που δεν έκανε ποτέ πίσω σε ότι πίστευε… υπέροχος άνθρωπος!».

Κηδεία Ειρήνης Παπά λουλούδι
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κηδεία Ειρήνης Παπά φέρετρο
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

H δημοσιότητα για τη μεγάλη Ελληνίδα σταρ του θεάτρου και του κινηματογράφου εδώ και πολλά χρόνια αποτελούσε παρελθόν. Η ίδια άλλωστε, ποτέ δεν ήθελε η ζωή της να γίνεται είδηση για κανένα λόγο.

Κηδεία Ειρήνης Παπά εκκλησία
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια, που λόγω και των προβλημάτων υγείας είχε επιλέξει την απόλυτη σιωπή προς όλα τα ΜΜΕ. Κάθε είδηση για εκείνη έβγαινε με πολύ μεγάλη δυσκολία αλλά και ταπεινότητα απέναντι στο πρόσωπό ενός κολοσσού παγκοσμίου φήμης της υποκριτικής τέχνης.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»