Σωσίας της Τούνη μπαίνει στο «My Style Rocks»: Σάλος με τα hardcore γυμνά του παρελθόντος (Pics)

Ήταν ένα από τα μοντέλα που περπάτησε και δούλεψε στις διεθνείς πασαρέλες με επιτυχία για αρκετά χρόνια. Έγινε μανούλα πριν μερικά χρόνια αλλά δεν έχασε καθόλου από τις τέλειες αναλογίες της και διατήρησε το εντυπωσιακό της κορμί παρότι συνδυάζει πλέον και τους δύο ρόλους της.

Έφτασε η στιγμή να την δούμε και τηλεοπτικά αφού η Βικτώρια Καρύδα στην οποία αναφερόμαστε παραπάνω θα είναι ένα από τα κορίτσια που θα συμμετάσχουν στη δεύτερη περίοδο του επιτυχημένου ριάλιτι μόδα του ΣΚΑΪ, «My Style Rocks» το οποίο επιστρέφει ανανεομένο με νέα κριτική επιτροπή, παρουσιάστρια

Πριν αρχίσει όμως να κυκλοφορεί στην πασαρέλα του στούντιο του Φαλήρου, η Βικτώρια Καρύδα, αποφάσισε να περπατήσει στην καυτή άμμο της παραλίας και να επιδείξει το καλλίγραμμό της σώμα. Με όσα λιγότερα ρούχα μπορούσε.

Η Βικτώρια που μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν στα καλλιτεχνικά γυμνά απόδειξε ότι δεν φοβάται και κυρίως δεν ντρέπεται να το επιχειρήσει ακόμα και σήμερα.

Η μοντέλα έμεινε μόνο με το κάτω μέρος του μαγιού της και ο φακός της απαθανάτισε τόπλες να απολαμβάνει το μπάνιο της αλλά και την ηλιοθεραπεία, αφού οι θερμοκρασίες της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου ήταν ιδανικές.

Ίδια ήταν και η απόλαυση για τον ανδρικό πληθυσμό που είχε την τύχη να μοιραστεί την παραλία μαζί της.

via

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»