«Σήμερα η Μαίρη δεν μπορεί να γράψει»: H σπαρακτική ανάρτηση της Μαίρης Χρονοπούλου για την τραγωδία στα Τέμπη

Η τραγωδία στα Τέμπη, έχει σοκάρει το πανελλήνιο, με την άσχημη τραγωδία και τους 57 νεκρούς. Έχει βυθίσει τον πόνο σε δεκάδες οικογένειες της χώρας.

Μια από τις πιο σπαρακτικές αναρτήσεις, ωστόσο, έγιναν από το λογαριασμό της Μαίρης Χρονοπούλου στο Instagram, αν και όχι από την ίδια αλλά από το διαχειριστή του προφίλ της, καθώς η αγαπημένη ηθοποιός είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

Μαίρη Χρονοπούλου: H ανάρτηση της

«Σήμερα η ΜΑΙΡΗ δεν μπορεί να γράψει. Γράφω εγώ, ο ΓΙΑΝΝΗΣ Αρμουτίδης, ο επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης του Instagram της. Άφησα όλες μου τις δουλειές και ανέβηκα στην Παιανία. Ήταν αδύνατον να διαχειριστώ την κατάστασή της. Έκλαιγε, σαν μωρό παιδί. Το μεγάλο σoκ της ήταν η μπάλα της φωτιάς. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει περάσει και η ίδια δοκιμασία φωτιάς. Κάλεσα τον γιατρό της, ο οποίος της έδωσε ηρεμιστικά. Έφυγα, όταν βυθίστηκε στον ύπνο. Αχ ΜΑΙΡΗ, Μαιρούλα ευαίσθητη.

»Γι’ αυτό σε λατρεύουν όλοι οι φίλοι σου. Για τη χρυσή σου την καρδούλα. Καληνύχτα. Ο φίλος σου -για πάντα- ΓΙΑΝΝΗΣ».
«Ήταν αδύνατον να διαχειριστώ την κατάστασή της. Έκλαιγε, σαν μωρό παιδί. Το μεγάλο σoκ της ήταν η μπάλα της φωτιάς. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει περάσει και η ίδια δοκιμασία φωτιάς».

Related posts

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας