Όλοι χειροκροτούν την Πάολα: Απαντά σε όσους την κατηγόρησαν επειδή τραγούδησε επί σκηνής 4 ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Τα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά της χώρας, παρέμειναν κλειστά λόγω πένθους. Η Πάολα τραγούδησε κανονικά χθες στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, σε αντίθεση με τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος δήλωσε πως θα απέχει από την πίστα για ακόμα μια ημέρα, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη με τη σύγκρουση των δύο τρένων, που στοίχισε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων.

Η εμφάνισή της ωστόσο, προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις, με το κοινό να της αφήνει σχόλια στα social media, τονίζοντάς της πως θα έπρεπε κι εκείνη να κρατήσει πιο χαμηλό προφίλ και σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των νεκρών, να μην βγει στη σκηνή.

Παόλα: Η απάντηση της σε όσους την έκριναν

Η ίδια θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, εξηγώντας πως σκοπός της είναι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εν λόγω εμφάνιση να δοθούν στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε από χρήστη του TikTok και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η δημοφιλής τραγουδίστρια ακούγεται να λέει πάνω από τη σκηνή:

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας», με το κοινό της να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο:

@georgelouko

♬ πρωτότυπος ήχος – Γιωργος Λ.

Related posts

Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και μετά αυτοκτόνησε (βίντεο)

Αμηχανία Μαξίμου για το ψήφισμα με τις πάνω από 1 εκατ. υπογραφές- 300.000 σε μία μέρα

Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 νεκρών έξω από τη Βουλή και αποκατέστησαν την μνήμη των θυμάτων