Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία της Μίνας Αδαμάκη: Οι ηχηρές απουσίες που θα σχολιαστούν και οι επώνυμοι που παρευρέθηκαν

Μίνα Αδαμάκη: Η γνωστή ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μερικές ημέρες πριν βυθίζοντας τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους δικούς της ανθρώπους στο πένθος. Μάλιστα, σάλος είχε προκληθεί με τα δημοσιεύματα που είχαν βγει μερικές μέρες πριν το τραγικό συμβάν που έλεγαν ότι πέθανε ενώ βρισκόταν ακόμη στο νοσοκομείο.

Μίνα Αδαμάκη: Το τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο είπαν στην αγαπημένη ηθοποιό Μίνα Αδαμάκη, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο σε ηλικία 78 ετών, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοί της.

Η κηδεία της Μίνας Αδαμάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα, 18 Νοεμβρίου στο Κοιμητήριο του Βύρωνα. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ανάμεσα στους ανθρώπους του καλλιτεχνιού χώρου που βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Βύρωνα, με δάκρυα στα μάτια, για να αποχαιρετήσουν τη σπουδαία Μίνα Αδαμάκη, είναι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Μιχάλης Ρέππας, ο Θανάσης Παπαθανασίου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Γιώργος Κιμούλης, ο Σπύρος Μπιμπίλας κ.α.

Μίνα Αδαμάκη: Εικόνες από την κηδεία της

Μίνα Αδαμάκη: Λίγα λόγια για εκείνη

Η Μίνα Αδαμάκη γεννήθηκε στον Βόλο και ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966) και σε νεαρή ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα.

Την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο την έκανε, μαθήτρια ακόμα, στο Θέατρο Τέχνης, στο έργο “Η δολοφονία του Ζαν-Πολ Μαρά”. Ακολούθησαν αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Ίδρυσε τον θίασο Θεατρική Συντεχνία και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ελεύθερης Σκηνής ενώ ερμήνευσε πλήθος ρόλων σε θέατρο και τηλεόραση.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα