Ραγίζουν καρδιές: αδέσποτο κουτάβι σφίγγει το χέρι του διασώστη που του έσωσε τη ζωή

Η ιστορία αυτή κάνει το γύρο του Διαδικτύου: Το αδέσποτο σκυλάκι που δείχνει την ευγνωμοσύνη του στον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή, του σφίγγει το χέρι σαν να ήταν άνθρωπος και τον κοιτάζει με μάτια γεμάτα συγκίνηση και αγάπη. Το περιστατικό αναρτήθηκε σε βίντεο στο YouTube και κέρδισε αμέσως πολλές προβολές καθώς και τις εντυπώσεις του κόσμου.

Το αδέσποτο κουταβάκι που σφίγγει το χέρι του διασώστη του

Στιγμές αφότου τον έσωσαν οι διασώστες, έκλεψε τις καρδιές όλων με μια χαριτωμένη χειρονομία: χειραψία με τον άντρα που τη έσωσε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, γράφει ο zenoonee. Από όλα τα ζώα, τα σκυλιά είναι τα πιο πιστά, δώστε μας αγάπη άνευ όρων και μείνετε μαζί μας τις κακές και τις καλές μέρες μας, αλλά παρ’ όλα αυτά, πολλά σκυλιά αφήνονται πίσω από τους σκληρούς ιδιοκτήτες τους σε καθημερινή βάση!

Φοβηθήκαμε ότι μπορεί να φοβηθεί και να κάνει μια ξαφνική κίνηση και να τρέξει προς τα αυτοκίνητα. Ήταν μόνο μερικά μέτρα μακριά από τον πολυσύχναστο δρόμο όπου περνούσαν τα αυτοκίνητα», έγραψε η ομάδα. «Έτσι περιμέναμε μέχρι να αισθανθεί άνετα με την παρουσία μας και να μας επιτρέψει να τον πλησιάσουμε». με μια χαριτωμένη χειρονομία: χειραψία με τον άντρα που τη έσωσε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης! Οι διασώστες του The Howl Of A Dog κατάφεραν να πιάσουν ιδιωτικά την αξιολάτρευτη στιγμή , δημοσίευσαν το υλικό στο YouTube και συγκέντρωσαν 15 εκατομμύρια προβολές. Πήραν το χαριτωμένο κουτάβι στον κτηνίατρο και του έδωσαν τα απαραίτητα φάρμακα, τώρα το όνομά του είναι Fram, οπότε η ομάδα μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι υιοθετήθηκε από μια οικογένεια που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»