«Λάθος κάνετε» Η ανατριχιαστική στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αρνείται το γιο της

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο αρρωστημένος πιλότος που έμεινε στην ιστορία τον προηγούμενο χρόνο συγκλονίζοντας το πανελλήνιο με τη δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν. Η άτυχη νεαρή κοπέλα και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζούσαν μαζί και ο ίδιος φαίνεται να ζήλευε παράφορα και να άρχισε να γίνεται βίαιος όταν η Καρολάιν του ζήτησε να συνεχίσουν χώρια τις ζωές τους. Ο ίδιος σκηνοθέτησε πολύ καλά τη σκηνή του εγκλήματός του και τον πρώτο καιρό έπεισε τους πάντες πως επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Εμφανιζόταν δίπλα από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας και ισχυριζόταν ότι δεν αντέχει την απώλεια ως θλιμμένος σύζυγος μέχρι που άρχισε να μπερδεύει τα λόγια της ιστορίας μπροστά στους ανακριτές. Λίγο καιρό αργότερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε πως ο ίδιος ήταν αυτός που επέφερε ασφυκτικό θάνατο στην Κάρολαιν και σκότωσε και το σκυλί τους για να φανεί ως εγκληματική ενέργεια.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η μητέρα του πιλότου αρνείται πως έχει σχέση μαζί του

Τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του ανθρώπου που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά και έχει καταδικαστεί σε ισόβια φυλάκιση, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου. Όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί, η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αρνείται κατηγορηματικά την ταυτότητά της λέγοντας στη δημοσιογράφο πως κάνει λάθος και πως μιλάει με λάθος άνθρωπο.

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου επιβεβαίωσε στην εκπομπή ότι πρόκειται για τη μητέρα του πιλότου και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο εκείνη κράτησε τη στάση αυτή απέναντι στην τηλεοπτική κάμερα. «Ο χαρακτήρας που έχει δείξει μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη γυναίκα είναι παραδειγματικός» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα