Ράγισαν καρδιές για τη Φώφη Γεννηματά: Ποιοί έδωσαν το παρόν στο ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη της

Φώφη Γεννηματά: Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες, από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά η οποία έδωσε μια γενναία και μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο. Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος και σήμερα η οικογένεια της τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκτροταφείο Αθηνών.

Πλήθος κόσμου και στελεχών του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης και τα παιδιά της, Αιμιλία, Γιώργος και Κατερίνα .

Φώφη Γεννηματά: Ήταν όλοι εκεί φανερά συγκινημένοι

Όπως ήταν φυσικό, το συναίσθημα που επικρατούσε δεν ήταν άλλο πέρα από θλίψη με τα τρία παιδιά της Φώφης Γεννηματά, Αιμιλία, Γιώργο και Κατερίνα αλλά και τον σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη να εμφανίζονται ντυμένοι στα μαύρα και φανερά συγκινημένοι καθώς η απώλειά της τους έχει στοιχίσει πολύ ενώ δεν παρέλειψαν να αφήσουν και μερικά λουλούδια στο μνήμα της.

Φώφη Γεννηματά: Το πολιτικό μνημόσυνο και η δήλωση Ανδρουλάκη

Με αφορμή τον έναν χρόνο από τον θάνατό της, το απόγευμα του Σαββάτου 22/10 πραγματοποιήθηκε πολιτικό μνημόσυνο της αειμνήστου προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά από τη δημοτική οργάνωση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης του κόμματος.

Το πολιτικό μνημόσυνο έλαβε χώρα στην αίθουσα Ιωνία, δίπλα στο Δημαρχείο της περιοχής. Την κεντρική ομιλία είχε ο Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ από το μνημόσυνο δεν θα μπορούσε να λείπει ο ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης αλλά και στενοί της συνεργάτες.

Σε ανάρτησή του ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε σημειώσει: «Ένας χρόνος πέρασε από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Σήμερα και αύριο μπροστά στα γραφεία μας βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας προσφέροντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε όσες γυναίκες το επιθυμούν. Τους ευχαριστώ θερμά για την τιμή που αποτίουν στην αείμνηστη Πρόεδρο μας, μια γυναίκα που νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να ενταχθούν προγράμματα πρόληψης τέτοιων ασθενειών».

Φώφη Γεννηματά: Η κίνηση του κόμματος για την πρόληψη του καρκίνου

Στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη βρίσκεται από χθες η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο προκειμένου να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της, Ευάγγελο Φιλόπουλο, για την προσφορά του στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία συνέδραμε πάντα τις προσπάθειες της Εταιρείας για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα