Ράγισαν καρδιές: Εικόνες από την κηδεία και το τελευταίο αντίο στην Κλαούντια Λάτα – Με την ελληνική σημαία στο φέρετρο

Στην Λάρισα, είπαν το τελευταίο αντίο στην 21χρονη Κλαούντια Λάτα, η οποία καθόταν στα πρώτα βαγόνια του τρένου και “έφυγε” ακαριαία στην τραγωδία στα Τέμπη. Η αυλαία ακόμα ενός οικογενειακού δράματος μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, παίχτηκε το μεσημέρι στη Λάρισα.

Τραγωδία Τέμπη: Το τελευταίο αντίο στην 21χρονη Κλαούντια

Στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας που δεν σταμάτησε εκείνο το βράδυ στη Λάρισα όπως της ζητούσαν οι γονείς της, αλλά παρέμεινε στο Intercity 62 και συνέχισε για Θεσσαλονίκη. Η Κλαούντια Λάτα σκοτώθηκε ακαριαία. Με την τραγική είδηση να έχει απλώσει ένα πέπλο θλίψης και οδύνης στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο που αισθάνονται οι δικοί της, αυτές τις τραγικές στιγμές.

Η Λάρισα συγκλονισμένη είπε το τελευταίο αντίο στην 21χρονη φοιτήτρια Κλαούντια Λάτα, που βρήκε τραγικό θάνατο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όταν τα δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά. Απαρηγόρητοι οι γονείς, τα αδέλφια της, συγγενείς και φίλοι, η διοίκηση της σχολής, οι καθηγητές και οι συμφοιτητές της, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς αυτό το γεμάτο ζωή κορίτσι έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα από τη ζωή.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Λάρισα, εκεί όπου οι δικοί της άνθρωποι, συνόδευσαν τη δική τους Κλαούντια Λάτα, στο τελευταίο της ταξίδι. Στρατιωτικό άγημα έπαιξε πένθιμο εμβατήριο και η συγκίνηση κορυφώθηκε.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»