“Μας είπαν ότι κατέβηκε από το τρένο, πού είναι;”: Ραγίζει καρδιές η αδελφή της 22χρονης Ιφιγένειας που αγνοείται

Σύμφωνα με την αδερφή της, που μίλησε στον ΑΝΤ1, η 22χρονη ήταν στο βαγόνι τρία και την είδαν να βγαίνει από το τρένο.

Η κραυγή απόγνωσης

“Είναι πολύ δύσκολο” είπε, κλαίγοντας η νεαρή κοπέλα, η οποία δήλωσε ότι μίλησε με την αδρφή της προτού ανέβει στο τρένο. Στη συνέχεια, η 22χρονη πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της κατά τη διάρκεια της διαδρομής, λέγοντάς της ότι είναι καλά και ότι ταξιδεύει μαζί με το αγόρι της.

“Κανείς δεν μας ενημέρωσε. Το μάθαμε από τον αδερφό του αγοριού της” συνέχισε, εμφανώς ταραγμένη, υπογραμμίζοντας ότι το αγόρι της αδερφής της βρέθηκε. “Είναι καλά. Με ένα σοβαρό έγκαυμα στο χέρι αλλά είναι καλά” σημείωσε, εξηγώντας ότι το νεαρό αγόρι απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες.

“Κανείς δεν μας βοηθάει. Οι γονείς μου πήγαν στη Λάρισα. Τους διώξανε. Πήραν DNA και τους διώξανε” συνέχισε, επισημαίνοντας ότι η αδερφή της είχε ολοκληρώσει σπουδές τουριστικών στη Ρόδο και το καλοκαίρι είχε πάρει το πτυχίο της.

“Μου έχουν στείλει μήνυμα 100 άτομα ότι η αδελφή μου έχει κατέβει από το τρένο. Μετά πού πήγε; Ποιος μπορεί να μας πει πού πήγε. Πού είναι; Εάν είναι καλά, δεν είναι καλά, δεν ξέρουμε” κατέληξε.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»