«Πριν 4 χρόνια έχασα την κόρη μου και τώρα τον αδερφό μου»: Συγκλονίζει ο αδερφός του Βάιου Βλάχου που «έσβησε» στα Τέμπη

Ανάμεσα στα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας των Τεμπών, ήταν και ο Βάιος Βλάχος. Ο αδερφός του, ήρθε από την Παταγονία, για να αποχαιρετήσει τον αδερφό του, στέλνοντας ένα μήνυμα έναρξης «αγώνα για την απόδοση δικαιοσύνης» στη μνήμη όλων των θυμάτων.

Στην εκπομπή «Πρωινό», μίλησε ο αδερφός του, Βαγγέλης Βλάχος, λέγοντας ότι η μητέρα του έλαβε μήνυμα από την εθνική γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306.

Όσα είπε στον αέρα ο αδερφός του Βαγγέλη Βλάχου

Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν θέλω να πουλήσω προσωπικό δράμα. Πριν από τέσσερα χρόνια έχασα την κόρη μου και τώρα τον αδερφό μου. Είμαι τέσσερα χρόνια σε ψυχανάλυση για να βγω από αυτή την κατάσταση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα μηνύματα που αποστέλλονται δεν βοηθούν. «Χρειάζεται προσοχή επαφή με έναν άνθρωπο. Θες έναν άνθρωπο που να είναι μαζί σου για το προσωπικό σου δράμα. Το έχω περάσει και το περνάω τέσσερα χρόνια τώρα. Είμαι τέσσερα χρόνια με κρίσεις πανικού και κρίσεις φόβου. Κάποιος μπορεί να πάθει συγκοπή από αυτό το μήνυμα», λέει ο ίδιος.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα