Ευχάριστα νέα: Ο Δημήτρης Αράπης πήρε εξιτήριο 20 μέρες μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη – Τι αναφέρει η μητέρα του

Μετά από τρεις εβδομάδες περίπου, ο Δημήτρης Αράπης, επιβάτης του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Ο νεαρός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του, με τη μητέρα του να μιλάει στο LIVE NEWS ανακουφισμένη.

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο Δημήτρης Αράπης

Όπως ανέφεραν οι συγγενείς του: «Οι γιατροί μάς είπαν ότι είναι καλά το παιδί, ότι θα αποκατασταθεί πλήρως και δεν θα έχει καθόλου προβλήματα».

Εκείνα τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα μετά τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων, ο νεαρός φοιτητής παρά τον τραυματισμό του, προσπαθούσε να βοηθήσει και να κρατήσει στη ζωή μια σειρά από άτομα που βρίσκονταν κοντά του.

«20 μέρες μέσα στο νοσοκομείο ήταν δραματικές, γιατί ήταν γεμάτο σωλήνες το παιδί και υπέφερε από πόνους».

Οι προσευχές της μητέρας του εισακούστηκαν και ο γιος της βγήκε τελικά νικητής. Τα ψυχικά του τραύματα όμως, είναι αδύνατον να επουλωθούν τόσο σύντομα.

«Σκέφτομαι και τις μαμάδες που έχασαν τα παιδιά τους. Κάθε μέρα μου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να μην έφερνα ζωντανό το παιδί μου στο σπίτι».

Συνολικά, παραμένουν σε νοσοκομεία 8 τραυματίες, με τους 5 σε κλινικές και 3 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα