Πήρε μια βαθιά ανάσα και κατέρρευσε ξαφνικά: Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο 20χρονου σε ξενοδοχείο στην Κρήτη

Σοκ στα Μάλια με το θάνατο το πρωί της Δευτέρας ενός 20χρονου! Η τραγωδία με θύμα το άτυχο παλικάρι σημειώθηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου διέμενε ο 20χρονος αλλοδαπός με τους φίλους του.

Το χρονικό του συμβάν

Οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν Γερμανό τουρίστα, ο οποίος ήρθε με την παρέα του πρόσφατα στο νησί για διακοπές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο άτυχος αλλοδαπός εκδρομέας, το βράδυ της Κυριακής είχε βγει με την παρέα του για διασκέδαση στα μπαρ της περιοχής. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι προηγήθηκε του θανάτου του. Όπως επίσης οι φίλοι του δεν έδωσαν πολλά στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του, φέρονται να είπαν ότι δεν γνώριζαν εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο 20χρονος αφού επέστρεψε, όπως τονίζουν οι πληροφορίες, ήταν στο δωμάτιο με τους φίλους του, πήρε μια βαθιά ανάσα και έπεσε στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις του. Οι φίλοι του ενημέρωσαν άμεσα το ξενοδοχείο και το ΕΚΑΒ, απλώς ήταν πολύ αργά για τον ίδιο.

Οι γονείς του ενημερώθηκαν και αναμένονται στο Ηράκλειο. Τα αίτια του θανάτου θα προκύψουν από τη νεκροτομή που θα γίνει.

Related posts

Απόφαση σταθμός για τη χώρα μας: Διαγραφή 18.504 ευρώ από δανειολήπτη – Πώς τα κατάφερε

Κίνηση ματ από Σκλαβενίτη: Ιδού τι αγόρασε και τρέμουν οι ανταγωνιστές του

Τρένο παρέσυρε λεωφορείο – Φρικτός θάνατος για 37χρονη γυναίκα στη Βραζιλία