«Παιδί μου τι σου έκανα»: Λύγισε ο πατέρας που παρέσυρε το 2 ετών κοριτσάκι του – Η κατάσταση της υγείας του παιδιού

Στην ΜΕΘ του Παγνή, δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή το 2.5 μηνών κοριτσάκι, που τραυματίστηκε όταν ο πατέρας του έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο του χωρίς να αντιληφθεί ότι η μικρή βρισκόταν πίσω από αυτό.

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη «το κοριτσάκι βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου. Σήμερα έγινε μία προσπάθεια μείωσης των φαρμάκων που του χορηγούνται και φαίνεται πως το παιδάκι αντιδρά και αυτό είναι θετικό».

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του παιδιού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ: «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα, δεν το είδα», είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις. Σε βάρος του 48χρονου πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια. Ωστόσο, ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του παιδιού, η κατηγορία ενδεχομένως να αλλάξει.

Ο πατέρας του 2μιση χρονών κοριτσιού πήγε σήμερα (17/5) στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του παιδιού και βγαίνοντας δεν σταμάτησε να κλαίει και να λέει: «Παιδί μου τι σου έκανα. Είσαι η ζωή μου όλη…»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο 48χρονος πήγε στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί μαζί με τη σύζυγό του, υποβασταζόμενος από συγγενείς του. Εκείνος και η σύζυγος δεν φεύγουν λεπτό δίπλα από το παιδί τους. Είναι όλοι συντετριμμένοι και προσεύχονται να τα καταφέρει το παιδάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κοριτσάκι κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο υπέστη ανακοπή και το επανάφεραν, ενώ η μητέρα του κοριτσιού βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, περιμένοντας το δεύτερο παιδί.

Δείτε το video


Related posts

Τρένο παρέσυρε λεωφορείο – Φρικτός θάνατος για 37χρονη γυναίκα στη Βραζιλία

Απόφαση σταθμός για τη χώρα μας: Διαγραφή 18.504 ευρώ από δανειολήπτη – Πώς τα κατάφερε

Έκτακτη ενημέρωση από την Τράπεζα Πειραιώς: Τέλος όλες οι κάρτες αυτής της εταιρείας