78 ημέρες ηρωικής μάχης: Ο 20χρονος Γεράσιμος δίνει αγώνα για την ζωή – Μόνο ένα θαύμα θα τον βγάλει από το κώμα

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, δίνει ο 20χρονος φοιτητής Γεράσιμος – Ιάσονας Γεωργιάδης, οποίος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι, της μοιραίας αμαξοστοιχίας intercity που συγκρούστηκε με εμπορευματικό τρένο το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη.

Σε κώμα παραμένει ο 20χρονος Γεράσιμος

Ο άτυχος νεαρός νοσηλεύεται από εκείνο το βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εδώ και 78 ημέρες, ο χρόνος έχει σταματήσει για τους δικούς του ανθρώπους στον Βόλο, που ανησυχούν και ταυτόχρονα προσεύχονται στον Θεό για τη σωτηρία του.

Tο προηγούμενο διάστημα υπήρξε δύσκολο, λόγω των λοιμόξεων που είχε υποστεί, ενώ φαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες τα δύσκολα σε αυτό το “μέτωπο” έχουν περάσει. Ωστόσο, ο 20χρονος φοιτητής παραμένει διασωληνωμένος σε κώμα, χωρίς επαφή με το περιβάλλον, σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr.

Τόσο οι γονείς του, όσο και οι υπόλοιποι συγγενείς βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό του, ακόμα κι αν ο ίδιος δε μπορεί να τους δει. Μαζί και οι προσευχές όλων των Βολιωτών, που θέλουν ο Γεράσιμος – Ιάσονας να επιστρέψει νικητής από τη δύσκολη μάχη που δίνει για τη ζωή του.

Το κορμί του φοιτητή εκτοξεύτηκε από το βαγόνι αρκετά μέτρα μακριά και εντοπίστηκε από τους διασώστες που έφτασαν στο σημείο.

Δείτε το video


Related posts

Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και μετά αυτοκτόνησε (βίντεο)

Αμηχανία Μαξίμου για το ψήφισμα με τις πάνω από 1 εκατ. υπογραφές- 300.000 σε μία μέρα

Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 νεκρών έξω από τη Βουλή και αποκατέστησαν την μνήμη των θυμάτων