Ο ζωντανός Κεν θέλει τώρα να αφαιρέσει έξι πλευρά από το σώμα του για να του δώσει καλύτερο σχήμα

Έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 50 πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις και έχει δαπανήσει περίπου 450.000€ γι’ αυτές.

Αλλά αυτό δεν έχει αποτρέψει τον ζωντανό Κεν από να κάνει περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις, δεδομένου ότι πρόκειται να βρεθεί ξανά κάτω από το χειρουργικό νυστέρι τον Ιανουάριο – αυτή τη φορά, για να αφαιρέσει έξι πλευρά.

Κι αυτό γίνεται σε μια απεγνωσμένη προσπάθειά του να χάσει βάρος, καθώς ο 34χρονος αποκάλυψε ότι αισθάνεται «άκομψος και μεγάλος» παρά την πρόσφατη αποτοξίνωσή του για μια ταινία στην Ινδία.

Εκφράζοντας τις ακραίες προσπάθειές του για να μειώσει τα κιλά του, ο Rodrigo Alves δήλωσε στο MailOnline: “Τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι ότι το σώμα μου επιστρέφει σε αυτό που ήταν πριν από τις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις… άκομψο και μεγάλο!”

Στην προσπάθειά του να καταπολεμήσει το βάρος του, αποκάλυψε: “Έχω πάρει την απόφαση να αφαιρέσω μερικά πλευρά μου στις αρχές Ιανουαρίου.”

Προκειμένου να προετοιμαστεί για την εξαντλητική αυτή διαδικασία, εξήγησε ότι αναγκάζεται να ακολουθήσει μια αυστηρή γυμναστική και πρέπει επίσης να φοράει ένα άνετο κορσέ όλο το εικοσιτετράωρο.

Ο Rodrigo παρουσίασε το κορμί του, για το οποίο είναι περήφανος, για να δείξει την πλήρη επίδραση της αποτοξίνωσης.

Αποκάλυψε επίσης πως στο ταξίδι του στην Ινδία έπινε μόνο υγρά και τις δύο εβδομάδες που ήταν εκεί.

“Έχω περάσει δύο εβδομάδες πίνοντας μόνο τσάι. Έχω πάει σε ένα σπα που μου προσέφερε ολιστικές θεραπείες οι οποίες έχουν αλλάξει τη ζωή μου.”

“Αυτό το ταξίδι ήταν πολύ όμορφο και θα επιστρέψω σύντομα στην Ινδία για να το βιώσω ξανά.”

Ο Rodrigo – ο οποίος είναι γνωστός για τον έντονο τρόπο ζωής του είπε επίσης: “Αυτή η εμπειρία με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα στη ζωή από το να πίνεις σαμπάνια και να πηγαίνεις σε πάρτι.”

“Συνειδητοποιώ ότι ζούσα μέσα σε μια φούσκα. Θα συνεχίσω να είμαι party animal, αλλά σε πιο ήπιους τόνους.”

Οι εμπειρίες του λέει πως τον έκαναν να αναθεωρήσει κάποια πράγματα στη ζωή του. “Έχω δει πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα και έχω συναντήσει αρκετούς εξαίρετους ανθρώπους.”

“Έχω δει και πολλή φτώχεια, η οποία με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι ζω σε μια φούσκα και πως δεν ήξερα ποια είναι η πραγματικότητα για αρκετούς ανθρώπους.”

Ωστόσο, ο Rodrigo επιβεβαίωσε ότι προς το παρόν θέλει να χαλαρώσει από το ταξίδι του στην Ινδία για να είναι έτοιμος για τις επερχόμενες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Επίσης, παραδέχθηκε ότι σχεδιάζει να υποβληθεί σε άλλη μία πλαστική το 2018 για να αφαιρέσει έξι πλευρά, προκειμένου να πετύχει τον ιδανικό σωματότυπο.

Είπε: “Έχω κλείσει τη χειρουργική επέμβαση για να μικρύνω τη μέση μου, έτσι ώστε τα σακάκια μου να μου ταιριάζουν καλύτερα.”

“Θα ήθελα να πετύχω μια κλασική φιγούρα όταν φοράω τα κοστούμια μου, και ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι να αφαιρεθούν τα πλευρά μου.”

διαφορετικό

<

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»