Νέα κακοποίηση ζώου προκαλεί οργή:Μαθήτρια κλώτσησε γάτα για να…διασκεδάσει με τις φίλες της

Ρέθυμνο: Οργή προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί με μία νεαρή μαθήτρια σχολείου να κλωτσά ένα γατάκι. Όπως φαίνεται στο βίντεο, προσέγγισε τη γατούλα και μετά την κλώτσησε μακριά για να…σπάσει πλάκα με τις φίλες της. Τα περιστατικά κακοποίησης ζώων είναι πολλά και προκαλούν σάλο στο διαδίκτυο από ομάδες ζωόφιλων και όχι μόνο.

Η μαθήτρια στο Ρέθυμνο που κλώτσησε γατάκι

Οργή προκαλεί βίντεο που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και καταγράφει ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης ζώου, με θύμα αυτή τη φορά ένα άτυχο γατάκι στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μία ανήλικη κοπέλα βρίσκεται με φίλες της, δελεάζει με χάδια μία γάτα και στη συνέχεια την κλωτσάει, ενώ η παρέα της γελάει. Μάλιστα, κάποιος βιντεοσκόπησε και το «κατόρθωμα», το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Για την πράξη αυτή ενημερώθηκε Φιλοζωικό Σωματείο το οποίο κινήθηκε νομικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία ανηλίκων.
Ρέθυμνο: Ανήλικη κακοποιεί γάτα και «διασκεδάζει» με τις φίλες της Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»